Georgiana Lobonț nu mai vorbește cu Armin Nicoară, după scandalul divorțului: "I-am dat mesaje și nu mi-a răspuns..."

 Raiciu Adriana
.

Georgiana Lobonț nu mai vorbește cu Armin Nicoară, după scandalul divorțului. După ce s-a zvonit că Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, divorțează, Armin Nicoară a oferit primele declarații despre situația celor doi. Se pare că acest lucru a deranjat-o pe nașa lui, care a decis să nu mai îi mai răspundă la mesaje și să nu mai vorbească cu el. Ce declarații neașteptate a făcut acum saxofonistul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva săptămâni, în presă, au apărut mai multe zvonuri legate de un posibil divorț între Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan. Chiar dacă cei doi erau împreună în vacanță, zvonurile au devenit din ce în ce mai serioase, iar mulți au spus că Armin Nicoară ar fi fost mărul discordiei. Astfel, la momentul respectiv, saxofonistul a ieșit pe post și a vorbit deschis despre subiectul divorțul.

aarminaarmin

Însă, după ce Georgiana Lobonț și soțul ei s-au împăcat, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în relația cu finul ei. Artista nu ar mai vorbi cu Armin Nicoară de ceva timp, iar motivul este încă necunoscut de acesta.

Citește și: „Am fost ușor gelos…”. Rareș Ciciovan, prima reacție după ce a anunțat că divorțează de Georgiana Lobonț:

Citește și: Georgiana Lobonț, replică pentru cei care spun că are un mariaj nefericit alături de Rareș Ciciovan: 'A fost mereu lângă mine și așa va fi mereu'

Citește și: Cum își educă Pavel Bartoș și soția lui, Anca, cele trei fiice: „Nu merg pe principiul pe care au mers părinții noștri. Avem o regulă destul de clară’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Anghel Damian despre nuntă: „Nu mi se pare ceva extraordinar'/ Regizorul și Theo Rose vor face cununia civilă, în curând

Georgiana Lobonț nu mai vorbește cu Armin Nicoară, după scandalul divorțului

Georgiana Lobonț nu mai vorbește cu Armin Nicoară, după scandalul divorțului. Cântăreața nu îi mai răspunde la mesaje finului ei, oricât de mult ar fi insistat acesta.

În cadrul unui interviu, soțul Claudiei Puican a mărturisit că nu înțelege de ce Georgiana nu mai vorbește cu el, întrucât nu-și aduce aminte de niciun conflict.

'Păi situația dintre mine și nașa mea nu este deloc bună. Eu nu am înțeles care este treaba, mai exact pentru că i-am dat vreo două sau trei mesaje, chiar acum câteva zile, și nu mi-a răspuns. Am zis „ok, este seară, este noapte, nu îmi răspunde. Haide că poate, de dimineață îmi răspunde.' Am văzut că nu mi-a răspuns, m-am uitat pe story-urile ei și pe Instagram, să văd ce face. La fel, i-am răspuns și acolo la ceva și am văzut că nu a răspuns și chiar, cumva, m-a deranjat.

Adică, nu am înțeles care este problema? Care este supărarea? Din ce cauză este supărată? Noi am plecat în vacanță, adică noi nu ne-am certat sau ceva, doar că am mers eu atunci la București, la televiziune și de atunci nu mi-a mai răspuns la telefon. Nu știu dacă eu am greșit cu ceva, dar dacă am vorbit ceva despre ea sau dacă am zis ceva despre ea. Dar dacă ea așa alege, să stea supărată pe mine, e treaba ei', a spus Armin Nicoară la Antena Stars.

A vorbit și cu Rareș Ciciovan

Totodată, saxofonistul a vorbit și cu Rareș Ciciovan, tot ca să afle motivul pentru care Georgiana nu mai vorbește cu el, însă nu i s-a oferit un răspuns concret.

'Eu cu Rares am vorbit, nu mi-a zis nimic de genul că ar fi supărată dintr-un motiv. L-am întrebat ce face Georgiana că nu răspunde. El a râs simplu, dar nu mi-a dat un răspuns, dacă este supărată din cauza asta sau asta. Nu am insistat, este alegerea lor. Dacă ei vor să stea supărați, sau ea, pentru că am vorbit cu Rareș, dacă vrea să stea supărată este treaba ei. Când îi trece supărarea, să mă caute. Nu mă simt vinovat cu nimic, nu am nicio treabă. Chiar nu cred că am greșit cu absolut nimic. Dacă reușiți să vorbiți cu ea, să o întrebați, că eu nu dau de ea. Chiar nu înțeleg de ce este supărată pe mine', a mai adăugat artistul.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton