Georgiana Lobonț neagă conflictul cu Armin Nicoară și presupusa despărțire de Rareș Ciciovan: „A mai băut ceva, s-a simțit bine”

.

Georgiana Lobonț neagă conflictul cu Armin Nicoară. La mijlocul lunii ianuarie, soțul cunoscutei artiste anunța că a luat decizia de a se separa de mama copiilor lui, deși, la acea vreme, cei doi se aflau în vacanță în Maldive. Ulterior, aceștia au postat imagini de familie pe rețelele de socializare, dând de înțeles că relația lor merge cât se poate de bine. În această poveste, a fost implicat și saxofonistul, acuzat de gurile rele că ar avea o relație prea apropiată cu nașa sa. Acum, Georgiana Lobonț a făcut câteva declarații despre evenimentele recente din viața ei personală, susținând că lucrurile stau cu totul diferit. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


După scandalul divorțului dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, Armin Nicioară spunea că nașa lui nu îi mai răspunde la mesaje, deranjată fiind de declarațiile pe care le-a făcut în ultima vreme. Deși între ei nu ar fi fost niciun conflict, saxofonistul declara că artista a preferat să se îndepărteze de el. Georgiana Lobonț a reacționat imediat și a negat existența unor tensiuni în relația dintre ea și finul ei, susținând că se pregătesc să lanseze o nouă piesă împreună. Cât despre presupusul divorț de Rareș Ciciovan, aceasta a explicat că nu s-a pus niciodată problema separării.


Georgiana Lobonț neagă conflictul cu Armin Nicoară. Dacă Armin Nicioară susținea că nașa lui este „supărată’ și nu îi vorbește, artista a avut cu totul altă versiune a poveștii. Potrivit acesteia, relația lor nu a fost degradată de evenimentele din ultima vreme, ba chiar sunt implicați într-un nou proiect muzical.

Citește și: Georgiana Lobonț nu mai vorbește cu Armin Nicoară, după scandalul divorțului: „I-am dat mesaje și nu mi-a răspuns…'


Citește și: „Am fost ușor gelos…'. Rareș Ciciovan, prima reacție după ce a anunțat că divorțează de Georgiana Lobonț:

Citește și: Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au fost eliminați de la America Express 2023: „Un drum foarte frumos, fără niciun regret'

Citește și: Survivor România 2023. DOC și Kamara s-au certat din nou și și-au adus acuzații incredibile


Georgiana Lobonț neagă conflictul cu Armin Nicoară

Soția lui Rareș Ciciovan a ținut să sublinieze că între ea și Armin Nicoară nu este loc de certuri și tensiuni. Artista spune că nu are nimic de împărțit cu saxofonistul, punctând faptul că preferă să rezolve problemele în familie.

„Doamne ferește! Eu nu înțeleg de unde apar astfel de aberații. Din contră, eu am vorbit cu Armin despre o nouă colaborare. Deci, chiar nu înțeleg de unde au pornit zvonurile acestea, eu chiar sunt curioasă de la cine pleacă. Eu mereu aflu din presă ceva nou despre mine, unele total neadevărate.


Am mai zis-o și o să o mai zic, finii mei sunt ca și copiii mei pentru că noi, în momentul în care cununăm devenim părinți spirituali, așa se spune. Eu nu am cum să mă cert cu copiii mei, cu oameni care fac parte din familia mea. Finii mei, pot spune că fac parte din familia mea. Deci, nu am cum să mă cert cu oamenii dragi mie. Eu nu mă cert cu ei, asta este regulă la mine!

Asta unu la mână și, doi la mână, eu dacă am ce să zic cuiva, dacă am vreo problemă, dacă în capul meu am vreo nelămurire, sun persoana respectivă și îi zic tot ce am pe suflet. Sau dacă ne vedem personal, cumva îi spun. Cu contează că îmi este rudă sau nu. Eu întotdeauna sunt directă și spun lucrurilor pe nume. Niciodată nu țin mânie sau să nu vorbesc’, a explicat aceasta, potrivit fanatik.ro.


„Nu există nicio despărțire’

Georgiana Lobonț susține că în mariajul ei nu s-a pus niciodată problema despărțirii, subliniind faptul că viața de cuplu este cât se poate de liniștită. Mai mult, artista și Rareș Ciciovan se pregătesc să aniverseze șapte ani de căsnicie.

„Nu există nicio despărțire și așa ceva nu o să existe atâta timp cât eu exist pe lume asta și cât lucrurile sunt foarte ok între noi, nu am de ce să mă despart și nu există, în primul rând, între noi discuții despre așa ceva.


Pe 4 Martie noi împlinim șapte ani de căsătorie, avem doi copii frumoși, avem tot ce ne trebuie. Eu dacă o să mă despart vreodată, Doamne ferește, o să anunț personal, dar momentan nu se pune problema de așa ceva’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„A mai băut ceva, s-a simțit bine’

Artista a explicat ce s-a întâmplat în Maldive și de ce soțul ei a făcut anunțul privind divorțul. Potrivit acesteia, Rareș Ciciovan ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice în momentul în care a făcut declarațiile respective.


„Voi l-ați auzit pe Rareș în declarațiile acelea cum vorbea? În primul rând el râde acolo, se distra ca tot omul care merge în vacanță. A mai băut ceva, s-a simțit bine. Îți dai seama că în starea aia el a luat la batjocură tot ce a povestit acolo. L-au prins într-un moment în care el se simțea foarte bine, fiind acolo cu băieții. Eu nici măcar nu am știut că a dat declarații.

Eu eram cu fata cu care eram în vacanță la piscina de la vila noastră. Am început din senin să primesc telefoane, nu înțelegeam ce se întâmplă. Pe urmă am văzut ce era în presă. Eu nu am vrut să ies și să dau nicio declarație pentru că nu am cum să vorbesc despre o prostie. Este chiar o prostie. Asta pentru că nu există, nici nu intră în discuție așa ceva. Nu m-am dus în vacanță să mă despart. Și cum să mă despart, pentru ce să mă despart? Nu avem motive, chiar nu’, a mai spus cântăreața.


„M-am înțeles cu cei de la Măruță’

Artista își justifică tăcerea cu privire la vacanța din Maldive prin faptul că semnase un contract cu ProTV.

„Eu i-am obișnuit pe toți din presă, de când am devenit eu mai cunoscută, să tot intru prin skype de prin tot felul de vacanțe pe unde am fost. De data asta, însă, m-am înțeles cu cei de la Măruță că o să merg cu un video în exclusivitate la ei. Probabil că refuzul meu a agitat apele și, faptul că nu am răspuns a isterizat. Noi am început să ne distrăm pe seama asta – chiar atât de cunoscută să fiu, atât de importantă să fie vacanța asta?

Eu cu fiecare om cu care colaborez am o relație foarte faină. Mă sună o mulțime de oameni că vor să lucreze cu mine, dar îi aleg doar pe aceea de care mie îmi place cum cântă, cum arată, cum se prezintă în fața oamenilor. Cum transmit. Eu știu că transmit foarte mult, așa vreau să fie cei de lângă mine.

Armin este unul dintre oamenii care transmite foarte mult, el este foarte iubit mai ales în zona Oașului, a Maramureșului. El rupe, este cel mai tare pe zona aia. Acolo este considerat Regele Saxofonului. Dacă oamenii aceea îl iubesc, îl divinizează, și, la vârsta pe care o are a ajuns să-și depășească profesorul, pe domnul Petrică, atunci eu cum să opresc colaborările cu el’, a mai spus aceasta.

„Îi sunt dragă și el mie îmi este drag’

Georgiana Lobonț a făcut câteva declarații despre relația dintre ea și Armin Nicoară. Artista spune că este apropiată de finul ei prin prisma colaborării muzicale, iar gesturile de afecțiune i se par firești.

„Nu mai zic că sunt și nașa lor. De asemenea, să nu uite lumea că eu și Armin ne-am ridicat pe forțele noastre proprii, împreună! Orice melodie scoatem, suntem pe locul unu cu ea. De asta normal că noi colaborăm, normal că ne permitem, că el își permite să mă pupe pe obraz, să mă ia în brațe. Îi sunt dragă și el mie îmi este drag’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook