Georgiana Lobonț a ajuns pe mâinile medicilor. Ce a pățit cântăreața: „M-am dus direct la urgențe”

.

Georgiana Lobonț a ajuns pe mâinile medicilor. Duminică, cântăreața a ajuns de urgență la spital. Totul s-a întâmplat după o perioadă extrem de încărcată, în care a fost nevoită să participe la diferite evenimente și cântări private. Iată ce declarații a făcut artista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Recent întoarsă din concediu, cântăreața de muzică populară a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor. După două zile de cântări, artista a rămas brusc fără voce și s-a prezentat de urgență la spital. De aproximativ două săptămâni, Georgiana Lobonț a susținut că se confruntă cu o tuse, pe care a încercat să o trateze acasă. Duminică dimineața, aceasta a constat că nu mai poate vorbi, așa că s-a prezentat la Urgențe.

Georgiana Lobonț a ajuns pe mâinile medicilor. În urmă cu câteva săptămâni, artista a mers într-o vacanță în Grecia. Întoarsă acasă, aceasta a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor.


Citește și: Georgiana Lobonț, emoționată de surpriza primită la o nuntă la care a cântat:'Era totul nou și…'

Citește și: Cum a aflat Georgiana Lobonț că va fi naşa lui Armin Nicoară, cu doar o zi înainte de nuntă:„Nu știu cum le-a putut trece așa ceva prin minte’

Citește și: Ce mănâncă, de fapt, concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!Dezvăluiri din culisele emisiunii

Citește și: Elena Merișoreanu, sfaturi prețioase pentru concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:'Totul vine de la creier. Trebuie să…'


Georgiana Lobonț a ajuns pe mâinile medicilor

Duminică dimineața, artista și-a pierdut complet vocea. Georgiana Lobonț susține că acest lucru ar fi fost cauzat de aerul condiționat și de schimbarea climei, dat fiind faptul că s-a întors recent din Grecia. În prezent, aceasta urmează un tratament și a luat o pauză de la cântări.

„Nu era să-mi pierd vocea. Am rămas mută ieri. Am cântat două zile la rând, problema e că eu de două săptămâni tot tușesc. (…)


De la aerul condiționat și de la înghețată, pentru că am fost și în vacanță, am schimbat și clima, am venit acasă, tot cu tusea asta, am mai luat eu ce am mai luat așa, când îmi aminteam.

M-am trezit duminică dimineață fără voce, nu mai puteam să vorbesc. M-am dus direct la urgențe ca să mă facă bine’, a declarat Georgiana Lobonț la Xtra Night Show, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Credeam că am COVID’

Inițial, artista a crezut că s-a infectat cu Covid-19, însă testul a ieșit negativ. Aceasta a susținut că nu are dureri, însă se confruntă cu oboseala, motiv pentru care va lua o pauză vocală.


„Aveam o stare de oboseală, mi-au făcut test, pentru că eu credeam că am COVID, dar nu, am ieșit negativ. (…) Am făcut pauză vocală, când am ajuns la eveniment am dus tot evenimentul cu brio, dar am nevoie de pauză vocală. Nu mă doare nimic, numai că nu pot să vorbesc, dar iau tratament’, a adăugat artista, potrivit sursei citate.


Georgiana Lobonț, impresionată de tradițiile românești

De-a lungul timpului, artista a cântat la nunți în toată țara. Aceasta a susținut că cel mai mult îi plac obiceiurile din Maramureș, acolo unde se practică jucatul steagului și dezbroboditul miresei.

„De exemplu, în Maramureș se joacă steagul. Dimineața sunt băieți care joacă vreo 2-3 ore steagul, e un par îmbrăcat în tot felul de năframe și tot felul de brâuri. Bărbații dansează cu el, iar dimineața tot așa se face dezbroboditul miresei.


La mire se pune clopul, simbolizează că e stâlpul casei. Este frumos așa pentru că din acea zi ei formează o familie, dar pe de altă parte nici nu își doresc să își pună năframa și clopul pe cap și să renunțe la viața lor. Dar până la urmă, nașii îi conving și încep să forme, a declarat Georgiana Lobonț.

Sursă foto: Facebook