George Piștereanu dezvăluie dacă a avut sau nu relații amoroase cu Anna Lesko și Alina Pușcău: „Ne-am înțeles foarte bine și...” / EXCLUSIV

.

George Piștereanu dezvăluie dacă a avut sau nu o relație cu Anna Lesko și Alina Pușcău. Actorul a decis să spună adevărul, după zvonurile apărute în urma participării celor trei în emisiunea „Ferma', de la PRO TV. Artistul ne-a mărturisit printre altele care a fost, de fapt, scopul glumelor pe care le-a făcut cu solista în timpul show-ului. De asemenea, a afirmat că s-au înțeles foarte bine și că o fac în continuare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Nu pot să nu amintesc despre participarea ta la „Ferma, unde ai câștigat un capital imens de simpatie, dar și nenumărate admiratoare. Spune sincer, câte mesaje ai primit de la doamne și domnișoare în perioada aceea?

„Ferma a fost un proiect interesant care nu m-a pus deloc în dificultate, eu fiind un tip muncitor (a se vedea paragraful de mai sus, hahaha!). Nu am mers pentru capital de imagine, am mers pentru că am vrut să mă cunoască oamenii așa cum sunt, cu bune și cu rele. Din Fermă am plecat cu două prietenii frumoase – e vorba despre Stoica brothers, ne vizităm și astăzi. Iar vizavi de acele mesaje, poate că primesc, poate că nu primesc… Ce să vă zic? E bine și să primești mesaje.


Citește și: Cum și-a descoperit George Piștereanu pasiunea pentru actorie:'Acolo s-a înfiripat dragostea față de cinematografie'/ EXCLUSIV

Citește și: George Piștereanu, detalii despre nunta din Las Vegas.S-a însurat în casa în care petreceau Elvis și Frank Sinatra

Citește și: Dialog neașteptat între Iulia Albu și Maria Constantin, după ce a asemnănat-o cu un pui rotisat. Ce s-a întâmplat la Splash, vedete la apă:'Aveam altă părere despre tine, dar…'


Citește și: Ce spune Alexia Eram despre salariul mamei sale, Andreea Esca:„Nici eu nu îl știu, aș scăpa informația’

George Piștereanu dezvăluie dacă a avut sau nu o relații amoroase cu Anna Lesko și Alina Pușcău

Fanilor emisiunii „Ferma nu le-a scăpat relația ce părea să se înfiripe între tine și Alina Pușcău, ca să nu mai vorbim despre Anna Lesko! S-a legat în cele din urmă o idilă cu adevărat sau chimia dintre voi a funcționat doar acolo? Ați rămas în relații după ce s-a terminat show-ul?


Sincer, vizavi de relația cu Alina Pușcău nu știu ce să vă zic, pentru că nu a fost una. Am văzut și eu la un moment dat niște articole care susțineau treaba asta, dar nu aș ști să vă spun de unde au primit informația asta greșită. Iar glumele pe care le făceam cu Ana Lesko și energia bună pe care o emanam ne-a făcut să trecem peste momentele așa-zis grele din emisiune, peste lipsa de hrană cu precădere. Ne-am înțeles foarte bine și ne înțelegem, dar nu a existat nimic mai mult.


George Piștereanu, despre cariera de actor

Spune-ne despre tine un lucru pe care nu l-ai verbalizat până acum! Ce nu se știe despre George Piștereanu?

Nu este un lucru pe care nu l-am verbalizat, dar cred că ce nu știu majoritatea oamenilor este că noi, actorii, lucrăm foarte mult, ne consumăm pe scenă, la film, cu fiecare replică spusă suntem mai goi. Și chiar dacă aproape toate personajele mele sunt negative, eu, George, sunt un om extrem de bun sufletește și pozitiv.

Sursă foto: Instagram