George Piștereanu, detalii despre nunta din Las Vegas. S-a însurat în casa în care petreceau Elvis și Frank Sinatra

 Dumba Gabriela
.

George Piștereanu a dat detalii despre nunta din Las Vegas, care a luat pe toată lumea prin surprindere. Actorul a vorbit despre soția sa, felul în care s-au cunoscut, dar și locul ales pentru a-și uni destinele, respectiv casa în care petreceau Elvis și Frank Sinatra.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

George Piștereanu s-a mutat în Statele Unite ale Americii, iar în emisiunea lui Cătălin Măruță a făcut dezvăluiri despre nunta care a avut loc în Las Vegas și aleasa inimii sale.

111111

George Piștereanu s-a însurat în Las Vegas. Detalii despre nuntă

George Piștereanu a povestit cine este soția sa și cum au ajuns la nuntă. Actorul și Georgiana s-au cunoscut în mediul online și au fost prieteni la început, însă relația lor s-a concretizat după ce au mers împreună într-o călătorie în Mexic.

Faptul că au fost cu motocicleta, iar Gigi, așa cum îi spun apropiații, nu s-a plâns deloc de condițiile grele, l-a convins pe George Piștereanu că ea este femeia cu care vrea să-și petreacă tot restul vieții.

De aproximativ patru luni s-a mutat definitiv în Los Angeles, locul care i-a devenit casă. Spune că o să revină în România pentru a-i revedea pe cei dragi sau pentru proiectele profesionale.

„O să vin în România de fiecare dată când o să am un proiect sau o să vin în vizită. Evident, casa mea a devenit Los Angeles. M-am mutat alături de ea, eu am venit aici. 

Noi am început o relație online, pe o rețea de socializare. La un moment dat, am decis să facem o vacanță în Mexic, cu motocicleta. Acolo s-a legat totul și acum s-a întâmplat să facem pasul. O cheamă Georgiana, i se spune Gigi', a povestit George Piștereanu la Măruță.

George Piștereanu a făcut nunta în casa în care petreceau Elvis și Sinatra

Gigi și George Piștereanu au ales un loc special pentru nunta lor. Petrecerea s-a desfășurat în Los Angeles, iar mirii și-au ales o locație de vis și anume Mansion 54. În trecut, aici petreceau marele vedete americane.

„Este o casă care se folosea de către Frank Sinatra, Elvis Presley…Făceau vacanțe acolo, făceau petreceri.

Are o istorie extrem de bogată. Mai era folosită de către directorii de cazinouri, care dormeau acolo. Este o casă destul de specială', a dezvăluit George Piștereanu.

Citește și: Ce spune Andreea Berecleanu despre războiul din Ucraina și cum s-a implicat pentru a-i ajuta pe refugiați:„Traumele, dezrădăcinarea, violența…’/ EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Andreea Marin îi interzice fiicei sale operațiile estetice:'Nu susțin mamele care…'

Lui George Piștereanu i s-a prezis în tarot nunta

George Piștereanu a mărturisit în emisiunea lui Măruță că la începutul anului a fost invitat într-o emisiune în care i s-a citit viitorul în cărți de tarot. Atunci, actorului i s-a spus că cineva cu ochi verzi îi va schimba viața și se va căsători.

„Am  fost la emisiune, la Ne dăm în cărți. Și băieții chiar au nimerit ceva. Mi-au spus că cineva cu ochii verzi îmi va schimba viața și a apărut cartea căsătoriei. Știam. Simțeam și eu. Cărțile au adus un plus', a susținut actorul.

De când ma știu am căutat energia pozitivă si bunastarea spirituala ca un jucător de poker marele pot pentru ca doar așa poți ajunge la echilibrul de care vorbea Socrate(fotbalist grec la Arsenal).

Uniunea cu Giorgiana Grassu este un pas important pe care l-am făcut in drumul meu către fericirea absoluta. A fost foarte greu dar ne-am găsit. Acum nu mai rămâne decât sa inundam totul in jurul cu fericirea noastră„, a scris actorul pe Facebook.

George Piștereanu mai face o nuntă și în România

Pentru că familia și prietenii din România nu i-au putut fi alături lui George Piștereanu în ziua nunții, el și proaspăta lui soție plănuiesc să țină evenimentul și aici.

.„Din păcate, nunta am făcut-o cu cei de aici. Era extrem de complicat să-i aduci pe toți din România. Situația politică, vizite și așa mai departe. O să mai facem una când o să mergem în România', a declarat George Piștereanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton