Actorul George Mihăiță, dosar penal după ce a provocat un accident. S-a urcat băut la volan

 Mirea Roxana
.

George Mihăiță a fost protagonistul unui accident rutier, miercuri seara, în București. În urma controlului efectuat de polițiști, s-a stabilit că actorul se afla sub influența alcoolului. Drept urmare, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele lui George Mihăiță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

George Mihăiță, în vârstă de 72 de ani, a fost protagonistul unui accident rutier. Totul s-a întâmplat miercuri seară, 30 iunie, pe bulevardul Basarabia, din București. Actorul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un alt autovehicul oprit și, apoi, în refugiul STB. În urma controlului efectuat de polițiștii care au sosit la fața locului, s-a stabilit că George Mihăiță se afla sub influența alcoolului, având o alcoolemie 1,05mg/l.

m1m1

În continuare, George Mihăiță a fost condus la INML, pentru recoltarea de probe biologice pentru a se stabili alcoolemia. În urma accidentului, au rezultat doar pagube materiale. Totodată, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele actorului pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Citește și: Ce avere are actorul George Mihăiță.Câștigă mii de euro pe lună, dar locuiește într-o garsonieră foarte mică

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat:„Nu ne-am dorit să mergem la Primărie'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Alin Oprea și Larisa, la 1 an de la separare:„Ne vedem la toamnă'

Citește și: Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, se mută cu familia la conac.Ce vedetă îl ajută să-și găsească locuința visurilor

George Mihăiță, protagonistul unui accident rutier

„În jurul orei 21:20, conducătorul auto în vârstă de 72 de ani care se deplasa pe Bd. Basarabia, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 86 a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul staționat, lovind totodată și refugiul STB. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, în acest context fiind condus la INML, pentru recoltarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice', a transmis Brigada Rutieră, potrivit digi24.ro.

George Mihăiță a primit Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler

Actorul cu o experienţă teatrală şi cinematografică incredibilă a debutat în anul II de facultate împreună cu Vladimir Găitan, în filmul lui Lucian Pintilie – Reconstituirea’.

În ziua în care a trecut Lucian Pintilie prin Facultate, să racoleze fețe noi, eu eram la cursuri. Nu chiulisem, cum mai făceam cu ceilalți colegi. Ne-a ales pe mine și pe Vladimir Găitan. Bine, Pintilie avea variante de rezervă. Ne-a dat scenariul, iar pe prima pagină, în dreptul rolului meu, scria negru pe alb numele lui Virgil Ogășanu și Papaiani.

Apoi, am dat probe, la Sinaia. Și acum, recent, când am revăzut locul unde am filmat, undeva lângă Cumpătu, m-am cutremurat pur și simplu. Pintilie se gândea, cred, că, dacă nu găsește carne proaspătă, apelează la Ogășanu sau Papaiani. N-a mai fost cazul', spunea George Mihăiță, la un moment dat, potrivit playtech.ro.

Au urmat apoi zeci de roluri în filme, piese de teatru sau seriale de televiziune. Brigada Diverse, Pentru patrie, Ultimul corupt din România, Nunta Mută sau Moromeţii 2 sunt, cu siguranţă, printre cele mai cunoscute filme în care a jucat.

În urmă cu 18 ani, actorul a primit Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului românesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București’. De asemenea, din anul 2000 este directorul Teatrului de Comedie din Capitală.

Sursa Foto: Captură de ecran YouTube, Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton