George Clooney se va căsători la Veneţia

 Florentina Liutic
.

Oraşele italiene se află în ultima perioadă printre locurile preferate ale celebrităţilor pentru organizarea ceremoniilor religioase, iar George Clooney se pare că va fi următoarea vedetă care se va căsători într-un oraş din Peninsulă. Kim Kardashian şi Kanye West au ales să-şi oficializeze relaţia de curând la Florenţa, la Forte di Belvedere, o cetate din secolul al XVI-lea.

 

clooney&alamuddin

 

Actorul american urmează să se căsătorească cu avocata britanică Amal Alamuddin, la Veneţia, în luna septembrie. Deşi Clooney are o proprietate superbă în apropiere de Lacul Como se pare că aceasta nu le oferă mirilor şi invitaţilor lor discreţia de care au nevoie în acele momente.

 

Cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi la Veneţia, iar planurile lor de nuntă includ se pare organizarea ceremoniei într-unul din palatele superbe ale oraşului.

 

În vârstă de 55 de ani, George Clooney are o căsătorie la activ şi mai multe relaţii cu femei superbe, de care s-a despărţit în momentul în care lucrurile păreau să devină din ce în ce mai serioase.

 

Glooney şi Alamuddin sunt împreună din toamna anului 2013, fiind văzuţi pentru prima dată la Londra.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton