George Burcea și Viviana Sposub se mută temporar în SUA: „Mă pregătesc să plec, dar...”

.

George Burcea și Viviana Sposub se mută temporar în SUA. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma' și formează un cuplu de mai bine de doi ani. Acum, se pare că aceștia se pregătesc să plece în SUA, acolo unde vor locui timp de câteva luni. Iată ce i-a determinat să ia această decizie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Pe lângă relația frumoasă pe care o au, cei doi se află în plină ascensiune profesională și se bucură din plin de proiectele pe care le au în desfășurare. Acum, se pare că cei doi au planuri mari în SUA, acolo unde vor locui pentru aproximativ două-trei luni. Mai mult, aceștia vor fi prezenți și la lansarea oficială a filmului, „Wednesday’, George Burcea făcând parte din distribuția acestuia.


George Burcea și Viviana Sposub se mută temporar în SUA. Cei doi au planuri serioase de viitor și își doresc să se căsătorească. Deși inițial relația lor a fost privită cu mult scepticism, cei doi au demonstrat că au sentimente puternice și vor să-și întemeieze o familie mare.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, adevărul despre certurile în cuplu, după 2 ani de relație:„Se întâmplă să ne mai ciondănim, eu mă aprind mai repede’


Citește și: Viviana Sposub, după ce Andreea Bălan l-a acuzat pe George Burcea că a venit să ia fetele beat:„Refuz să cred că…’

Citește și: Elena Ionescu a făcut o infecție din cauza machiajului excesiv:„Sunt pe antibiotic’

Citește și: Ahmad Daas a fost eliminat de la Chefi la cuțite:'Sunt sigur că l-am dezamăgit pe chef Florin'

George Burcea și Viviana Sposub se mută temporar în SUA


În perioada 10-12 noiembrie, cei doi și-au programat plecare în SUA. Aceștia vor lua parte la lansarea filmului „Wednesday’, care va avea loc pe 23 noiembrie. George Burcea interprează rolul lui Lurch, valetul familiei Addams.

Zilele trecute, Vivianei Sposub i-a fost viza de turist în SUA, însă a refuzat să ofere declarații pe marginea subiectului. Se pare că aceasta intenționează să participe la un casting pentru un film, făcându-și astfel debutul în cinematografie.

Totodată, George Burcea are mai multe proiecte în desfășurare peste Ocean, acolo unde sunt stabilite și câteva rude ale acestuia. Cu toate acestea, se pare că cei doi vor locui singuri pe perioada șederii în SUA.


Actorul și-a comandat costum de 3000 de euro

Pentru lansarea filmului în regia lui Tim Burton, se pare că George Burcea și-a comandat un costum all-black, prețul unui astfel de articol vestimentar ridicându-se la 3000 de euro. „Wednesday’ reprezintă o continuare a poveștii familiei Addams.

„Da, mă pregătesc să plec în America, dar nu am voie să dau alte amănunte’, a confirmat George Burcea pentru playtech.ro.


„Ne sfătuim foarte mult profesional’

Actorul a susținut că nu se grăbește să se căsătorească, dorindu-și ca lucrurile să se desfășoare după cursul firesc. Cei doi nu sunt compatibili numai pe latura sentimentală, ci se sfătuiesc și în legătură cu aspectele profesionale.

 „Ne sfătuim foarte mult profesional, vorbim ca niște babe scăpate de la pușcărie. Nu am avut în viața mea un astfel de partener, dacă ne lași să vorbim, vorbim 24 de ore din 24 în continuu.

Relația noastră e oficializată de când am ieșit din fermă. Pasul următor nu știm când îl vom face. Mai am mici chichițe de rezolvat din trecutul meu. Dar cel mai important e că noi ne iubim. Așa cum în fermă am luat lucrurile pas cu pas, după doi ani de relație, lucrurile se iau tot pas cu pas. Mai devreme sau mai târziu, vom face și acel mare pas’, a adăugat George Burcea, potrivit sursei citate

Sursa foto: Facebook