George Burcea și Viviana Sposub locuiesc în Los Angeles. Cum s-au acomodat: „E orașul care niciodată nu doarme”

 Ifrim Georgiana
.

La mijlocul lunii noiembrie, George Burcea și Viviana Sposub au plecat în SUA, pentru a putea fi prezenți la lansarea filmului „Wednesday'. Actorul a făcut parte din distribuția peliculei regizate de Tim Burton și a interpretat rolul lui Lurch, valetul familiei Addams. Cu această ocazie, fostul soț al Andreei Bălan și prezentatoarea TV au decis să-și prelungească șederea peste Ocean și au făcut primele declarații despre acomodarea lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În ultimele câteva luni, George Burcea a avut mai multe proiecte în desfășurare peste Ocean și nu a plecat singur, ci însoțit de iubita lui, Viviana Sposub. Totodată, s-a speculat că prezentoarea TV ar fi zburat peste Ocean pentru a participa la un casting de film, făcându-și, astfel, debutul în cinematrografie. Cei doi au petrecut primele trei luni în New York, însă acum se află în Los Angeles și spun că își trăiesc din plin visul american.

vi-9vi-9

Viviana Sposub a vorbit despre acomodarea ei și a lui George Burcea în SUA, acolo unde se află de patru luni. Prezentatoarea TV nu a oferit niciun detaliu legat de revenirea lor în țară, deși anunțaseră că mutarea peste Ocean este temporară.

Citește și: Cum se înțelege Viviana Sposub cu tatăl ei: „Și-ar fi dorit să am o altă profesie. Recunosc că am o relație mai apropiată cu mama'

Citește și: Viviana Sposub a moștenit frumusețea de la mama ei. Cum s-au filmat la aniversarea surorii ei, Bianca: „Vă iubesc!'

Citește și: De ce lipsește Răzvan Simion de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1: „Cu cât trec anii…”

Citește și: Shakira, obligată de fostul socru să se mute din casa din Barcelona. Unde locuiește acum cu cei doi copii: „Un nou capitol”

George Burcea și Viviana Sposub locuiesc în Los Angeles. Cum s-au acomodat

Pe rețelele de socializare, Viviana Sposub a împărtășit cu fanii câteva impresii legate de viața din SUA. În prezent, cei doi locuiesc în Los Angeles și au rămas impresionați de experiențele trăite pe teritoriul american.

„Am locuit în New York timp de 3 luni. De o lună și ceva suntem în Los Angeles. Vreau să vă spun că experiența din California, de aici, este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig. New Yorkul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari.

E orașul care niciodată nu doarme. La orice oră ieșeam în New York aveam ceva de făcut. Aici, în Los Angeles este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxată, nimeni nu merge pe jos, ci cu mașina, mă mir că am găsit trotuar, că de obicei merg pe stradă. Am zis să fac în fiecare zi 10.000 de pași, dar deja am obosit', a spus Viviana Sposub pe Instagram.

George Burcea a venit în țară pentru a-și vedea fiicele

De când a primit rolul în producția „Wednesday', George Burcea și-a câștigat popularitatea și în străinătate și se bucură de un real succes. La începutul lunii februarie, actrorul a venit în țară pentru a petrece timp cu fiicele sale din căsnicia cu Andreea Bălan, Ella și Clara.

„Am vrut foarte tare să văd copiii', a declarat fostul soț al Andreei Bălan pentru impact.ro.

Se pare că filmările serialului „Wednesday' continuă și pentru sezonul 2, însă, deocamdată, nu se știe dacă George Burcea va face parte din distribuție.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton