George Burcea, acuzat că o minte pe Viviana și totul este o strategie: "Mi-aș dori să fii sincer cu ea!"

.

Povestea de dragoste dintre Viviana Sposub și George Burcea nu este privită cu ochi buni de toți concurenții din Ferma. Unii cred că este doar o strategie pentru ca George să atragă simpatia fanilor emisiunii și să câștige concursul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Viviana și George se dezvoltă frumos și par din ce în ce mai apropiați, la Ferma. Însă nu nu au convins pe toată lumea că sentimentele lor sunt reale, iar unii dintre concurenții care au stat cu lupa pe povestea lor de dragoste au impresia că totul e o scenetă pentru a atrage simpatia fanilor emisiunii. Gabi Toader a avut unele rețineri și l-a acuzat direct pe George Burcea că relația lor este doar o strategie pentru a atrage simpatia și pentru a rămâne mai mult în Fermă.


Gabi a vorbit deschis cu George și i-a mărturisit că nu a crezut în intențiile sale și în sentimentele pe care le declară. Acesta l-a luat la întrebări pe actor și l-a rugat să nu se joace cu Viviana doar de dragul spectacolului și al competiției.


„Știi ce mi-aș dori de la tine? Mi-aș dori să fii sincer cu ea. M-am gândit strâmb. Am gândit că ai o strategie. Îmi pare rău, dar mi-aș dori să fii sincer cu ea.’, i-a spus Gabi lui George Burcea, potrivit cancan.ro.


Cum a reacționat George când i s-a reproșat că o minte pe Viviana

Acuzat că o minte pe Viviana și nu o iubește sincer, așa cum are ea impresia, George Burcea și-a păstrat calmul. Fostul soț al Andreei Bălan a înțeles că Gabi își dorește să o protejeze pe Viviana și a încercat să îi explice că sentimentele lui sunt foarte sincere.

George Burcea i-a spus colegului său că nu intenționează să se joace cu Viviana și l-a asigurat că sentimentele sale sunt cât se poate de reale și sincere. Actorul i-a explicat că relația dintre ei a venit natural, nu a fost nimic forțat, iar sentimentele pe care le-au dezvoltat unul pentru altul sunt pure.


„Sunt foarte sincer! Chiar îmi place mult de ea’, i-a mărturisit George Burcea lui Gabi.

Citește și: Viviana Sposub are COVID-19. George Burcea și iubita lui sunt izolați la domiciliu: ‘Momentan ne simțim bine’

Gabi Toader și-a atras și ura lui Bogdan Stoica

Gabi Toader nu este un concurent îndrăgit de colegii lui din Ferma și a reușit să-și atragă un plus de antipatie după ce i-a trimis la duel pe frații Stoica, întrece din care Bogdan Stoica a fost trimis acasă, împreună cu Anda Adam.


Bogdan Stoica a rămas surprins, la rându-i, că a fost eliminat și nu i-a rămas dator celui care i-a pecetluit soarta la Ferma. Orășeni vs Săteni.

‘Mă bucur că am făcut parte din acest proiect. Din păcate, drumul meu s-a terminat la jumtatea competiției. Nu era drumul pe care eu îl doream terminat aici’, a spus Bogdan, după ce a fost eliminat din ferma. Orășeni vs Săteni. Mihaela a ținut și ea să ia cuvântul. ‘Realmente, nimeni din casă nu-și dorea acest lucru, dar așa a hotărât Gabi. A fost dorința lui strategică de a merge așa mai departe’, a pus gaz pe foc Mihaela, gazda show-ului de pe Pro TV.


Când concurenții și-a luat rămas bun de la Bogdan Stoica, Andrei i-a șoptit fratelui său, la ureche, să aibă grijă acasă, cu familia, și i-a cerut să treacă și pe la ai lui. La Bogdan a venit și cel care-l eliminase, Gabriel Toader, ‘cerșind’ un noroc. ‘Dacă se poate, îmi cer scuze’, a spus Gabi, iar Bogdan nu a ezitat. A dat noroc cu el, dar i-a spus: ‘Barosane mai mult nu se poate!’.

Avea să-l calce în picioare, verbal, în culise pe cel care l-a eliminat pematur din competiție. ‘Sunt mult prea educat și cu prea mult caracter… Am întins mâna, am dat noroc și atât. Este genul de om pe care nu vreau să-l mai văd vreodată în preajma mea. Omul acesta nu are scrupule. Calcă pe cadavre. Cu aceeași gură îți vorbește frumos, cu aceeași gură te înjură atunci când te întorci cu spatele. Ăsta este Gabi’, au fost cuvintele dure ale lui Bogdan Stoica, potrivit cancan.ro.