George Buhnici, prima reacție după ce a jignit femeile care au vergeturi: "Pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate publică"

.

George Buhnici are o primă reacție după ce a jignit grav femeile care au vergeturi. Vloggerul a afirmat că el merge la plajă să vadă piele și preferă ca acea piele să nu aibă vergeturi, declarații care au inflamat opinia publică. Într-un final, Buhnici a venit cu o replică ce se vrea scuză pentru cele declarate, referindu-se și la afirmația potrivit căreia soția sa are corpul unei minore, dând-o astfel exemplu celorlalte femei care apar pe plajă cu vergeturi și celulită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Într-o declarație publicată pe site-ul său, George Buhnici susține că remarca făcută la adresa soției sale era doar un compliment, iar ceea ce a declarat despre corpurile femeilor are legătură cu faptul că obezitatea este o problemă de sănătate publică.

George Buhnici, prima reacție după ce a jignit femeile cu celulită și vergeturi


Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram.

Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor?

Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia’, a scris Buhnici pe site-ul său.

În ceea ce privește declarația în care spunea că nu vrea să vadă celulită și vergeturi la plajă, George Buhnici consideră că tot ce a făcut a fost să expună realitatea.


„O persoană obeză nu alege să fie obeză, dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate.

Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat.’


În final, Buhnici concluzionează că pe viitor va încerca să-și aleagă mai bine cuvintele, înainte de a face declarații publice.

„E o mlaștină și sună a paranoia dar oare este? M-am uitat la cei care au amplificat comentariile despre mine pe Twitter. Majoritatea au conturi fără nume și prenume și nu au mai comentat până acum în limba română’, a scris George Buhnici în postarea de pe site-ul său, buhnici.ro.

Ce a afirmat Buhnici despre femeile cu celulită și vergeturi

Aflat la festivalul Neversea împreună cu soția sa, Lorena, George Buhnici și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie ‘cu celulită şi vergeturi.


‘Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am.

Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală, a spus Buhnici la Antena Stars.


Citește și: Marian Godină, replică dură pentru George Buhnici, după ce a criticat femeile: „Mai pun și niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare pentru a se uita după țâțe și buci’

Citește și: George Buhnici, declarații halucinante. A jignit toate femeile:’Mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi’

George Buhnici, fascinat doar de soția sa, care „arată ca o minoră’

După aceste remarci, Buhnici a făcut și o glumă nepotrivită despre soția lui, care l-a surprins și pe reporter. Fosta vedetă Pro TV a continuat afirmând că „şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră’.


Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?, a spus George Buhnici, la XNS.

„Dar nu e minoră așa cum ai zis, a intervenit reporterul.

„Nu, nu sunt, Doamne ferește!, a clarificat Lorena Buhnici.

„Auzi, dacă îți spun vârsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese’, a continuat Buhnici.


George Buhnici: „Am combinat la mare. Trebuie să mă convingi cu altceva decât cu decolteul’

„Dacă vii la mare și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva în afară de decolteu. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!

Am combinat la mare Mâncam covrigi cu iaurt, atât îmi permiteam. Am agățat două fete în club.

Colegul meu avea o discuție intensă cu fata aia la duș și eu – eram un pic mai prost, așa – încă purtam negocieri.


La un moment dat, fata cu care purtam discuții și-a dat seama că vorbim degeaba și mi-a propus ea să trecem la fapte, ceea ce am și făcut. Deci am agățat și la mare odată, demult, în alt secol. Nu-mi aduc aminte și nici nu recunosc, a mai spus Buhnici.