George Buhnici își cere scuze că a jignit femeile cu celulită și vergeturi: "Iertaţi-mă, doamnelor. Am vorbit ca un mârlan"

.

La mai bine de o săptămână de când a jjignit femeile cu vergeturi, George Buhnici își cere scuze. Într-un clip video postat pe YouTube, George Buhnici își cere scuze pentru declarațiile jignitoare la adresa femeilor și recunoaște că a vorbit „ca un mârlan”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Aflat la festivalul Neversea împreună cu soția sa, Lorena, George Buhnici și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie ‘cu celulită şi vergeturi.

George Buhnici își cere scuze după ce a jignit femeile cu vergeturi

După ce a fost acuzat că nu și-a cerut nici măcar scuze pentru că a jignit femeile cu vergeturi și celulită, care se tatuează în loc să meargă la „săliță', Buhnici a revenit cu un clip pe YouTube în care oferă publicului ceea ce publicul și-a dorit de la început: scuze.


Totodată, George Buhnici speră ca oamenii să nu uite acest incident și să învețe ceva din greșeala lui, recunoscând că oricum plătește scump pentru acest episod nefericit.

Acesta le-a cerut scuze și membrilor familiei pentru ceea ce s-a întâmplat.

Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. (…)

Probabil, din dorința de a șoca și de a impresiona audiența, dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am reușit să fiu superficial și lipsit de empatie.


Am jignit categorii întregi de oameni și am obținut, într-adevăr, un șoc. Acest șoc a fost, în primul rând, pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public. 

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit. Celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsă de politețe’, a transmis George Buhnici pe YouTube.


George Buhnici își cere scuze: Nu mă interesează acest fel de popularitate negativă’

Fostul prezentator TV nu vrea să profite de pe urma acestei popularități pe care a căpătat-o în urma derapajului la adresa femeilor. Ba chiar dimpotrivă, Buhnici a pierdut un important contract de imagine în urma acestui episod.

BCR a anunțat, printr-un comunicat de presă, că încheie colaborarea cu George Buhnici, după afirmațiile care au apărut în spațiul public.

N-am să dau însă curs invitațiilor sau ofertelor care speculează imaginea de băiat rău, bădăran și de misogin. Consider că această imagine nu mă reprezintă.


Eu nu sunt și nu pot fi un astfel de personaj. (…) Nu mă interesează acest fel de popularitate negativă.’, a adăugat el.

Citește și: Marian Godină, replică dură pentru George Buhnici, după ce a criticat femeile: „Mai pun și niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare pentru a se uita după țâțe și buci

Citește și: George Buhnici, declarații halucinante. A jignit toate femeile:Mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi


Care a fost prima reacție a lui Buhnici după scandal

Într-o declarație publicată pe site-ul său, George Buhnici susține că remarca făcută la adresa soției sale era doar un compliment, iar ceea ce a declarat despre corpurile femeilor are legătură cu faptul că obezitatea este o problemă de sănătate publică.

Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram.


Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor?

Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia, a scris Buhnici pe site-ul său.

În ceea ce privește declarația în care spunea că nu vrea să vadă celulită și vergeturi la plajă, George Buhnici consideră că tot ce a făcut a fost să expună realitatea.

„O persoană obeză nu alege să fie obeză, dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate.


Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat.

În final, Buhnici concluzionează că pe viitor va încerca să-și aleagă mai bine cuvintele, înainte de a face declarații publice.

„E o mlaștină și sună a paranoia dar oare este? M-am uitat la cei care au amplificat comentariile despre mine pe Twitter. Majoritatea au conturi fără nume și prenume și nu au mai comentat până acum în limba română, a scris George Buhnici în postarea de pe site-ul său, buhnici.ro.


Ce a declarat George Buhnici despre femeile care au vergeturi și merg la plajă

George Buhnici a afirmat că ‘mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici.

‘Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am.

Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală, a spus Buhnici la Antena Stars.

După aceste remarci, Buhnici a făcut și o glumă nepotrivită despre soția lui, care l-a surprins și pe reporter. Fosta vedetă Pro TV a continuat afirmând că „şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră’.

Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?, a spus George Buhnici, la XNS.

„Dacă vii la mare și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva în afară de decolteu. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!„, a mai spus Buhnici.

Vezi şi ce este celulita şi ce sunt vergeturile!