Caz unic în lume. Gemenii identici care și-au făcut simultan operație de schimbare de sex

.

Gemenii identici au făcut înconjurul lumii cu povestea lor. Ei și-au făcut simultan operație de schimbare de sex, o premieră chiar și pentru comunitatea LGBTQ. Acum sunt fete și se mândresc cu noul corp, după cum se poate observa și din fotografiile pe care le postează pe Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Acum, gemenii identici se numesc Mayla Phoebe de Rezende şi Sofia Albuquerck. Au 19 ani și susțin că au știut încă din copilărie că sunt, de fapt, femei. Au marcat o premieră mondială atunci când au făcut marea schimbare pe 13, respectiv pe 14 februarie 2021. Urmăritorii lor din mediul online au apreciat pozitiv schimbarea acestora.

În urmă cu patru ani, gemenele au început să fie monitorizate de medici. Au început o serie de tratamente hormonale, pe care le-au urmat până în prezent, când au devenit definitiv femei. Operația de schimbare de sex a reprezentat ultimul pas către visul vieții lor.


Gemenii identici și-au făcut simultan operație de schimbare de sex

Și-au dorit să facă acest pas împreună și au reușit. Una dintre surorile gemene a mărturisit că au trăit un coșmar când se aflau la școală, din cauza colegilor. Aceștia s-au comportat extrem de urât și chiar agresiv, conform Spynews.


„Întotdeauna am făcut totul împreună, iar acum ne-am împlinit visul de a deveni primele gemene trans din lume. La şcoală ne-a fost foarte greu, ca victime ale bullying-ului. Copiii ne aruncau cu caietele-n cap şi-şi băteau joc de noi agresiv’, a declarat Mayla. Cele două surori au avut parte, din fericire, de tot sprijinul părinților.

Citește și: Vlad Gherman, mărturisiri dureroase după despărțirea de Cristina Ciobănașu:„Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc’/ EXCLUSIV


Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor a fost părăsită de mamă la 3 ani și nu și-a văzut tatăl până la 19 ani:„Am căzut într-o depresie cruntă’/ EXCLUSIV

Citește și: Rita Mureșan, la un pas de moarte! A stat două săptămâni în comă: „Am reînvățat să scriu, să vorbesc'

Ce planuri de viitor au Mayla și Sofia

După ce și-au făcut curaj și au mărturisit ce își doresc să facă, cei doi frați au fost sprijiniți de familie, în demersul lor. Cu toate că acest lucru se întâmplă rar în cadrul comunității LGBTQ, în cazul lor a fost o întâmplare fericită. Mai mult decât atât, bunicul lor și-a vândut propria casă pentru ca nepoții lui să aibă banii necesari pentru operația de schimbare de sex.


Din fericire, atât tratamentele hormonale, cât și operațiile, au decurs perfect. Acum Mayla și Sofia sunt două tinere atrăgătoare, fericite și extrem de mândre de corpurile lor. De altfel, ele nu se feresc să se pozeze și în ipostaze senzuale, postând apoi toate fotografiile pe conturile lor de Instagram.


Nu doar pentru ele a fost un moment fericit, ci a fost vorba și despre o premieră absolută. Cazul lor este, momentan, unic în lume. Mayla și Sofia reprezintă primele gemene trans din lume, după o schimbare simultană de sex. Acum afirmă că își doresc să devină mame și să adopte copii, dar se concentrează întâi pe școală.

Mayla a mărturisit că plănuiește să devină medic, iar cu banii câștigați își dorește din tot sufletul să le cumpere o casă nouă bunicilor lor, cei care s-au sacrificat pentru ele.