Gemenii Alinei Laufer au probleme de sănătate: "Nu mai putem! Suntem toată casa în alertă"

 Dumitrache Laura
.

Gemenii Alinei Laufer au probleme de sănătate. Alina Laufer trece prin momente grele, după ce gemenii Davina și Nathaniel au probleme de sănătate. Cei mici au făcut viroze respiratorii, după ce în urmă cu două săptămâni s-au luptat cu enteroviroze. Fosta soție a lui Jorge se simte epuizată în această perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina și Ilan Ilaufer trec prin momente dificile. Cei doi au devenit părinți de gemeni de un an și opt luni. Recent, fosta soție a lui Jorge a declarat că micuții Davina și Nathaniel au probleme de sănătate. În ultima perioadă, gemenii au avut multe probleme de sănătate, iar acest lucru a agitat-o foarte mult pe Alina.

alina lauferalina laufer

Alina Laufer a declarat că se simte epuizată după ce gemenii săi s-au îmbolnăvit. Vedeta a vorbit despre nopțile nedormite și grijile care o copleșesc în ultima vreme. Alina a mărturisit că toate problemele au început odată cu schimbarea grădiniței celor mici.

Citește și: Dieta prin care Alina Laufer și soțul ei au slăbit câte 12 kilograme:„Doar asta mâncăm la regim'

Citește și: Ce relație are acum Jorge cu fosta soție și cum se înțeleg Alina Laufer și Ramona Prodea:„Rănile au nevoie de timp să se vindece. După atâta timp…'/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen de la Sălciua, după ce a fost acuzată că l-a înșelat pe Culiță Sterp:”Singura soluție e să acționez legal…”

Citește și: Cine este Lina Chirilă de la Chefi la Cuțite.A fost bătută de soț

Gemenii Alinei Laufer au probleme de sănătate

Alina Laufer trece prin momente dificile în ultima perioadă. Gemenii săi, Davina și Nathaniel au probleme de sănătate. După două săptămâni de enteroviroze, micuții au făcut viroze respiratorii. Fosta soție a lui Jorge este epuizată de toate problemele, iar toate aceste situații ar fi apărut după ce le-au schimbat grădinița celor mici.

„Nu știu ce să mai zic, suntem toată casa în alertă! Le-am schimbat grădinița copiilor de o lună-două și de vreo lună de zile au tot avut ba enteroviroze, ba viroze respiratorii. Nu mai putem! Acum am luat-o și eu! O dăm în familie de la unii la alții, asta e! Ai mei au nasul înfundat tot timpul, așa e la grădiniță. Părinții știu cel mai bine asta! Mie mi-a fost ieri cel mai rău, după multă vreme, nici voce nu am avut! Am luat și eu de la ei!', a povestit Alina Laufer, pentru click.

Gemenii Davina și Nathaniel se dezvoltă armonios

Cu toate astea, Alina și Ilan Laufer sunt fericiți pentru că gemenii lor cresc armonios. Mai mult, Davina a început să vorbească și se simt bine la grădiniță. Alina rămâne cu moralul ridicat mai ales că aceste episoade sunt trecătoare.

„Gemenii au început să vorbească. Davina chiar trăncănește bine și la grădiniță. Îi aud când îi iau. Vorbesc mai mult cu educatoarele decât cu noi, nu le tace gura și îi laudă educatoarele că sunt cuminți. Cu noi acasă, ne disperă! Mâncau și tot la grădiniță, curăță farfuria.Și mie îmi mâncau  bine acasă, de obicei, dar acum, de când cu răceala asta, nu mai mănâncă atât de bine, dar la grădiniță curăță farfuria, mănâncă tot. Le merge bine!', a mai spus Alina Laufer.

Alina Laufer: 'Îmi doresc să plec doar eu cu Ilan undeva'

După o perioadă agitată și pline de momente grele, Alina Laufer își dorește foarte mult să plece în vacanță cu soțul ei, Ilan. În curând, gemenii vor face doi ani, iar vedeta susține că își va programa o ieșire de neuitat alături de soțul ei, doar ei doi.

'Tot ce îmi doresc la un moment dat, când vor face doi ani este să plecăm doar eu cu Ilan undeva, amândoi, să ne relaxăm puțin. Până acum nu i-am lăsat deloc singuri dar ne-am dori să se apropie momentul!', a mai adăugat Alina Laufer.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton