Gemenele Valentinei Pelinel au împlinit 8 luni! Fotografia care a impresionat pe toată lumea

.

Gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea au împlinit azi opt luni și au fost sărbătorite în absența tatălui lor… Iată fotografia care i-a înduioșat pe toți fanii modelului!

Gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea, născute pe 1 martie, au împlinit astăzi opt luni, iar mama lor le-a organizat o mică ședință foto, ținând să împărtășească momentul cu fanii de pe contul ei de socializare, care i-au trimis imediat o mulțime de aprecieri.


Gemenele Valentinei Pelinel seamănă cu tatăl lor

Indira Maria și Rania Maria – nu, nu este o greșeală, ambele fetițe au primit numele sfânt Maria! – seamănă foarte bine cu frățiorul lor mai mare, Milan, în vârstă de 3 ani, dar și cu tatăl lor, iar cel puțin în momentul de față sunt destul de greu de deosebit una de cealaltă.

Recent, Valentina Pelinel a mai postat o fotografie în care apare alături de gemenele ei și de Milan, dar, oricât de frumos ar fi instantaneul, se simte lipsa unui personaj important… Este vorba despre Cristi Borcea, soțul Valentinei și tatăl copiilor, care încă așteaptă eliberarea din penitenciar. Până atunci însă, Valentina se ocupă singură de copii și încearcă să-l țină cât de mult ocupat pe micuțul Milan, care este la vârsta la care conștientizează lipsa tatălui.


„Viața de femeie de afaceri este frumoasă și îmi place să o îmbin cu viața de familie. Îmi place să petrec timp cu fiul meu, să fac sport. Viața de mamă este superbă. Să fii mamă este ceva unic, nu ai cum să înțelegi până nu devii mamă.

Mergem la niște cursuri de două ori pe săptămână timp de două ore, un fel de pregrădiniță și mergem și la înot. Am vrut să fie treptată trecerea de la acasă la grădiniță. Ar fi fost și el aici, dar doarme. El doarme la prânz trei ore.’, ne-a spus Valentina Pelinel.


Foto: Instagram