Gemenele cuplului Valentina Pelinel - Cristi Borcea au împlinit 3 ani: "O imensă fericire"

.

Pe 1 martie, gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea au împlinit trei ani! Rania și Indira Borcea nu doar că nu seamănă fizic, dar au și personalități diferite, după cum a dezvăluit mama lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Cu ocazia aniversării fiicelor sale, Indira și Rania, Valentina Pelinel a postat un clip video pe Facebook cu micuțele ei și ale lui Cristi Borcea, dar și un mesaj în care face câteva dezvăluiri despre ele. Valentina Pelinel spune că fetițele le aduc multă bucurie în casă, fiind cele mai frumoase mărțișoare pe care le poate primi o mamă.

„Pentru noi primăvară începe în fiecare an cu această zi magică. O zi în care două mărțișoare speciale au sosit în viață noastră și de atunci, fiecare moment este plin de binecuvântari.


Ne uităm cum cresc sub ochii noștri și cum devin două domnișoare cu personalități diferite, cum descoperă lumea alături de noi.

Fiecare moment devine atât de important tocmai pentru că timpul fuge mult prea repede.

Fericirea imensă prin prezența acestor două mărțișoare în viață noastră nu poate fi descrisă în cuvinte, ci doar simțită, așa cum știu că o trăiesc toți părinții.

La mulți ani, bubulinelor și o primăvară cu zâmbete și iubire vă dorim tuturor!❤️’, a transmis vedeta.


Citește și: Cum crede șahistul Garry Kasparov că poate fi înlăturat Vladimir Putin:’Nu-i dați rampe de ieșire’

Citește și: Ucraina oferă soldaților ruși amnistie și bani dacă se predau:’Muriți într-un război nedrept sau 5 milioane de ruble’

Gemenele cuplului Valentina Pelinel – Cristi Borcea au împlinit 3 ani

Soția lui Cristi Borcea este fericită că cei trei copii pe care îi are sunt foarte cuminți și ascultători. Milan, copilul cel mare, înțelege atunci când i se explică ceva.


Valentina Pelinel își dorește ca fetițele și băiețelul ei să crească în armonie, astfel că are grijă să nu ridice niciodată tonul în fața lor.

„Amândoi suntem permisivi. Milan ascultă. Chiar ne mirăm și noi ce copil cuminte avem. Rania e lipită de mine, Indira este în lumea ei și este mai înspre tati.

Gemenele sunt total diferite și ca personalități. Rania pozează mai mult și e toată ziua în costume de prințesă. Indira nu e cu costumatul, cu rochiile. Am învățat de la copiii mei să fiu mai tolerantă. Nu aveam atât de multă răbdare.


Nici măcar nu ridic glasul în fața lor. Vreau să crească frumos și armonios. Cristi nu are răbdare de fel, dar cu copiii e altfel. El se costumează cu Milan. El e foarte fericit că toți copiii țin legătura.

Frații lui Milan din America îl sună toată ziua, se joacă. Țin legătura și se iubesc’, a mai povestit vedeta la Antena Stars.

Este pregătită Valentina Pelinel pentru al patrulea copil?

Întrebată dacă își mai dorește încă un copil, Valentina Pelinel a răspuns:

„Cred că sunt ok, nu? Eu zic că am făcut 3… Mulțumim lui Dumnezeu! Ce o vrea Dumnezeu de acum înainte! Niciodată nu spun niciodată’.


Gemenele Valentinei Pelinel au venit pe lume când Cristi Borcea era la închisoare

Indira și Rania au venit pe lume în anul 2019, moment în care Cristi Borcea se afla în penitenciar. Anul trecut, la prima lor aniversare, tatăl lor a reușit să fie lângă ele, după ce a fost eliberat.


„Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță.

Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul.

Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort‘, a spus Valentina Pelinel anul trecut.