Garderoba lui Meghan Markle costă milioane de dolari anual! Surprinzător, nu Prințul Harry este cel care plătește

În nici doi ani de când a intrat în viața Prințului Harry, proaspăta lui soție, Ducesa de Sussex, a devenit un style icon și un trend setter, reușind să-și impună stilul. Nu puțini s-au întrebat însă cine îi plătește fostei actrițe toaletele de designer, evident extrem de costisitoare…

Deși Meghan Markle era deja cunoscută pentru rolul ei din serialul Suits, dar și pentru activism, munca de vonluntariat și blogul ei de lifestyle, adevărata celebritate a cunoscut-o doar după ce a devenit iubita Prințului Harry. Instantaneu, fosta actriță a devenit un fashion icon, ținutele sale începând să fie imitate de multe tinere. La fel ca și în cazul cumnatei sale, Kate Middleton, fiecare mișcare îi este monitorizată, iar când poartă o geantă nouă sau o haină de designer, acestea se epuizează imediat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on


Rochia de logodnă a lui Meghan a costat 75.000 de dolari!

Acest lucru nu ne miră, dar întrebarea este: Cine plătește pentru toate aceste piese de brand?  Conform People, până să se căsătorească, Prințul Harry și Meghan Markle au plătit personal totul  – cei doi au propriile venituri, el moștenire de la Prințesa Diana, ea de pe urma filmelor și a serialelor în care a jucat. Puțină lume știe, dar, spre deosebire de celebritățile de la Hollywood, care primesc cadou de la designeri hainele, pentru a le face reclamă, membrii familiei regale britanice nu au voie să primească lucruri gratuite… Bineînțeles, nici Meghan și nici Kate nu-și fac cumpărăturile singure, au asistenți angajați pentru asta, dar dacă ne gândim că Meghan a plătit superba rochie Ralph & Russo pe care a purtat-o în ziua logodnei din banii ei, 75.000 de dolari reprezintă o sumă care ustură la buzunar chiar și o față regală!

Toate rochiile purtate de Meghan se epuizează în cel mai scurt timp.

Toate rochiile purtate de Meghan se epuizează în cel mai scurt timp.

Prințul Charles plătește totul

Situația s-a schimbat însă imediat după căsătoria care a avut loc pe 19 mai. Odată ce a devenit în mod oficial membră a familiei regale britanice, plățile pentru garderoba lui Meghan Markle i-au revenit automat Prințului Charles (el este întreținătorul întregii familii), venitul acestuia fiind estimat la suma de 28 de milioane de dolari. Acești bani acoperă și cheltuielile făcute de Prinții Harry și William, dar și de Kate Middleton pentru ținutele lor, inclusiv salariile pe care le primesc pentru îndatoririle publice (tot din acești bani sunt plătiți și asistenții lor). Dacă anul trecut cheltuielile s-au ridicat la 4,8 milioane de dolari, cu siguranță anul acesta vor fi ceva mai mari, odată cu intrarea lui Meghan în familia regală.

În timp ce iubitorii de fashion sunt încântați de ținutele membrilor familiei regale britanice și se inspiră din outfiturile purtate în special de cele două ducese, există și unii cărora aceste sume li se par exagerate și cheltuite fără rost. Cei care au cel mai mult de câștigat sund designerii, care nu doar că-și primesc banii până la fiecare centimă pe creațiile lor, dar își fac și o reclamă extraordinară în momentul în care Meghan sau Kate le poartă outfiturile.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton