Gala Avantaje - Femeia Anului 2017. Lista câștigătoarelor! FOTO

.

O nouă ediție Gala Avantaje – Femeia Anului a avut loc în seara de 28 martie. Peste 100 de personalități din lumea showbiz-ului, cinematografiei, literaturii, artei sau medicinei s-au aflat la evenimentul ce prezintă povești de succes ale româncelor demne să devină modele. În rândurile de mai jos vă prezentăm și lista câștigătoarelor. 


 

Printre laureate s-a aflat și Anca Serea, ea primind premiul pentru promovarea maternității chiar de la soțul ei, Adi Sînă. Cei doi au fost extrem de eleganți și au purtat ținute asortate, atrăgând toate privirile.  Dar nu au venit singuri, ci însoțiți de fetițele lor, Sarah și Ava. Dacă pe Anca și pe Adi îi vedem adesea la evenimentele mondene, iată că una dintre prezențele neașteptate a fost Ciprian Marica, recent întors din țară după o vizită în străinătate unde… a urmat cursuri de marketing. Și, deși mulți credeau că va veni împreună cu partenera lui, se pare că Ioana Marcu a preferat să rămână acasă, cu bebelușul lor. Ciprian Marica este cel care i-a înmânat premiul Elenei Pagu, pentru excelență în Sport.


Prezență tot mai rară la evenimentele mondene, Mihaela Geoana nu a putut refuza invitația la Gala Femeia Anului, unde a și primit premiul pentru Responsabilitate Socială. De altfel, aceasta ne-a mărturisit că Fundația Renașterea îi ocupă cel mai mult timp, chiar dacă recunoaște că, de când soțul ei a renunțat la politică, a devenit mai liniștită.

 

Iată lista câștigătoarelor:

 

Femeia Anului pentru Promovarea Maternității îi revine Ancăi Serea, mamă a cinci copii. Vedeta a primit premiul din partea soțului ei, Adi Sînă.


Femeia anului pentru Responsabilitatea Socială îi revine Mihaelei Geoană, care a primit trofeul din partea lui Adrian Streinu Cercel

Femeia Anului pentru Excelență în Sport îi revine Elenei Pagu. Cel care i-a înmânat premiul a fost Ciprian Marica.

Femeia Anului pentru Excelență în Arta Actorului, O viață dedicată scenei a fost primit de actrița Rodica Mandache. Premiul i-a fost acordat de Mihai Tatulici.

Femeia Anului pentru Excelență în Jurnalism Social a fost primit de Paula Herlo. Aceasta a primit diploma din partea colegului său, Cătălin Radu Tănase, de la PRO TV.


Mihaela Geoana a câștigat Premiul pentru Responsabilitate Socială

Femeia Anului pentru Promovarea și Apărarea drepturilor copilului i-a fost înmânat Miei Scarlat, de către Nicolae Voiculeț.

Femeia Anului pentru O viață dedicată filmului  a fost primit de Irina Nistor. Alin Gălățescu a urcat pe scenă pentru a-i înmâna premiul.

Femeia Anului pentru Promovarea Literaturii Universale a fost primit de Denisa Comănescu și înmânat de Marius Constantinescu.

Femeia Anului pentru Stil de viață Sănătos i-a revenit Ancăi Bucur. Diplona a fost înmânată de Ilie Năstase.


Trofeul Femeia Anului a fost primit de Carmen Ginghină, iar cel care i l-a înmânat a fost Vlad Voiculescu.