Gabriela Prisăcariu a publicat fotografii în timp ce-și alăptează bebelușul. Nu se mai teme de critici!

 Dumba Gabriela
.

Gabriela Prisăcariu nu se teme de criticile pe care le-ar putea primi în online pentru că „a îndrăznit” să facă fotografii în timp ce-și alăptează fiul. Soția lui Dani Oțil le-a arătat fanilor de pe Instagram cum decurge masa celui mic, fără să se teamă că ar putea să o judece cineva.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Multe vedete s-au lovit până acum de criticile fanilor pentru că au făcut publice ipostaze din timpul alăpătării copiilor. Gabriela Prisăcariu nu ține cont de gura lumii și postează ce simte pe contul său de Instagram, inclusiv imagini din timpul mesei fiului lui Dani Oțil.

img-2.jpg111-2img-2.jpg111-2

Gabriela Prisăcariu a împărtășit fanilor săi un moment intim și special, acela în care își hrănește fiul la sân. Prin acest demers, este clar că soția lui Dani Oțil încurajează nu doar alăptarea la sân a copilului, dar întărește ideea că nu este nimic rușinos în a-ți hrăni copilul atunci când acesta are nevoie.

Citește și: De ce a plâns Viviana Sposub la Bravo, ai stil!Iubita lui George trece printr-o dramă

Citește și: Alina Pușcău a plecat la 14 ani din România! Cum au fost primii ani printre străini: „Frumusețea nu este totul în viață’/ INTERVIU

Citește și: Ce alte probleme de sănătate are Alina Pușcău, din cauza COVID-19:„O lună stau în casă și fac tratament’

Ce nume are fiul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil

După o perioadă de așteptare, în care răbdarea le-a fost pusă la încercare, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit cum îl cheamă pe cel mai mic membru al familiei, fiul ei și al lui Dani Oțil.

Ei bine, micuțul nu-i va purta numele mai departe lui Dani Oțil. Potrivit Gabrielei Prisăcariu, bebelușul nu are unul, ci două prenume, unul mai special decât celălalt. Iar ca să nu vă mai ținem în suspans, vă dezvăluim că băiețelul se va numi Luca Tiago.

Ce vedete promovează alăptatul la sân

Poate că nu este subiect mai dezbătut între mame (și nu numai) decât alăptatul la sân. S-a vorbit mult despre acest subiect, dar imaginile sunt mai puternice decât vorbele, așa cum demonstrează fotografiile pe care vedetele le postează în timp ce își alăptează copiii.

Deea Maxer și bloggerița Ioana Grama au ales să facă publice fotografii în care își alăptează copiii la sân.

Cristina Șișcanu a stârnit un adevărat vârtej mediatic după ce în urmă cudoi ani și-a alăptat fetița într-un restaurant. Soția lui Mădălin Ionescu a fost aspru criticată pentru că alăptează în public, gestul său fiind considerat de prost gust, nepotrivit sau ruşinos.

Nu îmi va fi niciodată ruşine să îmi alăptez copilul în public! Presupusa indecenţă este doar în minţile primitve ale unora. Este un gest cât se poate de natural, mai mult decât atât… înălţător! Este Săptămâna Mondială a Alimentaţiei la Sân! În România doar 30% dintre femei îşi alăptează bebeluşii în primele şase luni de viaţă, deşi 95% dintre ele pot alăpta cu succes. Le mulţumesc mămicilor care au fost alături de mine susţinând firescul, a scris Cristina Şişcanu în social media.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton