Gabriela Prisăcariu, clipe grele după ce fiul ei a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor: „Îl vedeam cum suferă și nu puteam să fac nimic”

.

Gabriela Prisăcariu, clipe grele după ce fiul ei a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor. De curând, fiul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil a ajuns la spital. De când au devenit părinți, prezentatorul și soția sa sunt în culmea fericirii. Recent, pe rețelele de socializare, Gabriela Prisăcariu a susținut că bebelușul ei a ajuns la spital. Iată cu ce probleme de sănătate s-a confruntat cel mic!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Gabriela Prisăcariu, clipe grele după ce fiul ei a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în anul 2021, atunci când au adus pe lume un băiat perfect sănătos, Luca Tiago. Recent, proaspăta mămică a susținut că a trecut prin momente grele cu fiul ei, care s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate.

Fiul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil a ajuns recent la spital. Modelul a susținut că a fost nevoită să meargă cu Luca Tiago, în toiul nopții, la cea mai apropiată unitate medicală pediatrică din Capitală.


Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță romantică într-o destinație de vis.Imagini fabuloase cu prezentatorul TV și soția lui

Citește și: Care este numele din buletin al lui Dani Oțil.Gabriela Prisăcariu l-a divulgat

Citește și: Marina Almășan are din nou COVID, chiar înainte de vacanță:'Am chemat ambulanța'

Citește și: Cine este soțul Oliviei Păunescu. Primele imagini cu el, după 3 ani de căsnicie:„Timpul parcă s-a oprit în loc’

Gabriela Prisăcariu, clipe grele după ce fiul ei a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor


Soția lui Dani Oțil a povestit că totul s-a întâmplat după ce a fost cu fiul ei la vaccin. Cel mic a făcut roșu în gât, iar la scurt timp starea acestuia s-a înrăutățit. În acel moment, Gabriela Prisăcariu a apelat la ajutorul medicilor pediatri.

„Nu există ceva mai crunt ca atunci când bebelușul este bolnav. Doamne, pur și simplu m-am simțit neputincioasă, îl vedeam cum suferă și nu puteam să fac nimic.


Acum se simte puțin mai bine. A fost o perioadă grea, horror. Acum ne-am dezmeticit puțin(…) Vă mulțumesc pentru toatele mesaje de susținere, inclusiv cele pentru Gălușcă și bebeluș.

În sfârșit a fost o perioadă în care nu am mai primit mesaje de hate, în afară de cele care îmi spuneau că bebelușul trebuia consultat înainte de vaccin. Doamna doctor și-a făcut treaba, l-a consultat înainte de vaccin, doar că acest roșu în gât nu debutase. A fost o coincidență nefericită. Acum bebelușul este mai bine, dar îl ținem sub observație cu această temperatură. Mulțumesc pentru toate mesajele’, a declarat Gabriela Prisăcariu, la Instastory.


Gabriela Prisăcariu, criticată pentru modul în care își crește copilul

În urmă cu puțin timp, Gabriela Prisăcariu a postat pe rețelele de socializare mai multe InstaStory-uri în care vorbea despre alimentația fiului său. Se pare că fotomodelul i-a oferit celui mic să mănânce ou, caju, nuci și alune, iar mamele care o urmăresc nu s-au abținut de la comentarii. Acestea au criticat-o aspru pe frumoasa blondină, motiv pentru care ea a hotărât să nu mai posteze nimic din ce ține de fiul ei.


„Deci jur, mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic ce ține de bebeluș pentru că cumva toate mămicile care mă urmăresc și care nu mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm. Deci da, nu facem nimic de capul nostru, am ales să-i dau bebelușului ou întreg, să-i dau nuci, caju, alune pentru că așa scapă de riscul ca el să facă mai târziu alergie, a declarat ea pe Instagram.

Sursa foto: Instagram & Facebook