Gabriela Prisăcariu, despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil: „Uită-te câtă sunt eu. Mi-am pus tocuri și...”

.

Gabriela Prisăcariu, despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil. Cei doi formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz și sunt părinții unui băiețel în vârstă de un an. De-a lungul timpului, relația lor a fost supusă mai multor critici, diferența de vârstă și cea de înălțime fiind principalele aspecte comentate de gurile rele. Recent, prezentatorul a povestit un episod care reflectă părerea soției sale despre diferența de înălțime între parteneri. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Gabriela Prisăcariu, despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil. Povestea lor de dragoste a început în anul 2018, întâlnirea dintre aceștia fiind aranjată de niște prieteni comuni. De-a lungul timpului, relația acestora a fost suspusă criticilor și părerilor răutăcioase, însă au preferat întotdeuna să-și trăiască dragostea așa cum știu ei mai bine. Între cei doi, există o mică diferență de înălțime, sesizabilă în momentele când manechinul poartă tocuri. În mai multe rânduri, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au mărturisit că acest lucru nu reprezintă un impediement pentru ei, chiar dacă s-au mai făcut glume acide pe seama acestuia.


De-a lungul timpului, soția prezentatorului a mai răbufnit pe rețelele de socializare atunci când a fost criticată în legătura cu relația sa și cu modul în care își crește copilul.

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Gabriela Prisăcariu, la 4 luni după ce a născut:„Era ceva rău. Credeam că o să…’

Citește și: De ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut nunta înainte de a deveni părinți:„Cine a mai văzut mireasă în luna a 9-a?’


Citește și: Cătălin Scărlătescu a părăsit nervos platoul Chefi la cuțite. Ce l-a scos din sărite:„Sper să mai vorbească sezonul ăsta cu mine…’

Citește și: Părintele Calistrat a fost filmat în timp ce lovește o femeie, la mănăstire.Poliția anchetează cazul 

Gabriela Prisăcariu, despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil

Între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu există o diferență de înălțime semnificativă. În timp ce manechinul are 1.80 m, prezentatorul are 1.75 m. Prezenți la o nuntă, fotomodelul i-a încurajat pe miri să nu încerce să mascheze diferența de înălțime, aducând în discuție exemplul personal.


„Noi am fost la o nuntă și l-a certat pe mire că de ce nu a lăsat-o pe mireasă să-și pună tocuri. Mireasa mea era înaltă ca soția mea și ca tine. Omul era în cea mai frumoasă, crede el, zi din viața lui.

Era lume, fotografi și soția mea dragă zicea „Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce ….?’ și omul zice ‘E nunta mea, lasă-mă în pace!’, a povestit Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.


Între cei doi soți există o diferență de vârstă de 12 ani

Între Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, există o diferență de vârstă de 12 ani. Îndrăgitul prezentator are 42 de ani, fiind născut pe data de 24 august 1980, iar frumoasa lui soție are vârsta de 29 de ani, fiind născută pe 22 noiembrie 1992.

Cei doi s-au cunoscut în 2018, atunci când modelul a defilat cu o rochie de mireasă la Antena 1. Din acel moment, cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și și-au întemeiat o familie împreună: „În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea’, a mărturisit Gabriela Prisăcariu.

Sursa foto: Facebook