Gabriela Prisăcariu a ajuns pe perfuzii, la spital: „Mă simt extrem de obosită și nu pot să îmi revin. Domnul doctor...”

.

Recent, Gabriela Prisăcariu a ajuns pe perfuzii, la spital. Soția lui Dani Oțil și-a îngrijorat toți admiratorii din mediul online, după ce s-a afișat cu branula la mână pe rețelele de socializare. Fire deschisă, aceasta le-a dezvăluit imediat cum se simte. Conform spuselor ei, vedeta e extrem de obosită și, orice ar face, nu își revine. Iată declarațiile blondinei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu scurt timp, Gabriela Prisăcariu a ajuns pe perfuzii, la spital. Chiar ea și-a înștiințat fanii, postând mai multe imagini pe rețelele de socializare. Tot acolo, partenera de viață a lui Dani Oțil a făcut și primele declarații. Soția prezentatorului de la Antena 1 a mărturisit că se simte extrem de obosită și nu reușește să-și revină.

Gabriela Prisăcariu e una dintre cele mai îndrăgite vedete din lumea mondenă din România. Din păcate, nici ea nu e ocolită de situațiile neplăcute. De curând, soția lui Dani Oțil a ajuns pe mâinile medicilor, din cauză că nu se simțea prea bine. Vedeta s-a filmat cu o perfuzie la mână și le-a dezvăluit internauților că e extrem de obosită. Din acest motiv, ea a cerut ajutor specializat.


Citește și: Care este numele din buletin al lui Dani Oțil.Gabriela Prisăcariu l-a divulgat

Citește și: Ce decizie radicală a luat Gabriela Prisăcariu după ce a fost criticată pentru modul în care își crește copilul:„Mămicile care mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm’

Citește și: Oana Roman, mesaj furibund pentru Lorena Buhnici, după ce a jignit o femeie cu forme:„Nu ai loc într-o societate civilizată. Nici tu, nici soțul tău’


Citește și: Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la soțul ei, cu puțin timp înainte de a-l face tătic.Poza care a primit 50 de mii de like-uri

Gabriela Prisăcariu a ajuns pe perfuzii, la spital

Pentru a nu le da motive de îngrijorare fanilor săi, Gabriela Prisăcariu le-a explicat imediat cum se prezintă situația. A explicat că are imunitatea scăzută, motiv din cauza căruia, din păcate, simte foarte multă oboseală. Doctorul la care a apelat pentru a o consulta a sfătuit-o imediat să stea în perfuzie, pentru o scurtă perioadă de timp.


Astfel, Gabrielei Prisăcariu i s-a administrat un cocktail de vitamine, pentru a nu se mai simți atât de obosită. Din fericire, acest tratament a ajutat-o pe soția prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani’ să se simtă mai bine și să-și mai revină.

„Nu știu dacă este ceva în aer sau este doar de la mine, dar eu mă simt extrem de obosită și nu pot să îmi revin.(…) Trebuie să văd ce se petrece în corpul meu și să rezolv acest aspect. Vreau doar să nu mă mai simt obosită.(…)


Concluzia este că arat mai bine la exterior decât la interior. Mi-a dat domul doctor aici de toate. (…) Nu vreți să știți ce mi-a zis…’, a spus Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, într-un Instastory.


Cum s-au cunoscut Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil

Întâlnirea dintre Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu a fost una aranjată de prieteni, așa cum se mai obișnuiește, ci una absolut întâmplătoare… dar care le-a schimbat viața. Acum ceva timp, soția matinalului, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul de ei de Instagram, le-a povestit fanilor curioși cum s-au întâlnit ea și Dani. Se aflau ambii în sediul Antena 1, iar el tocmai terminase emisiunea, în timp ce ea i-a ieșit în cale îmbrăcată în rochie de mireasă!


„În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea, le-a povestit Gabriela Prisăcariu fanilor despre prima ei întâlnire cu Dani Oțil.

Sursă foto: Instagram