Gabriela Firea și Dana Budeanu au îmbrăcat aceeași rochie. Reacțiile fanilor

.

Gabriela Firea a purtat, în weekend, o rochie creată de prietena ei Dana Budeanu, însă fanii vigilenți ai senatoarei PSD și-au amintit că și stilista a purtat fix aceeași rochie, cu mai bine de două luni în urmă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Duminică, Gabriela Firea și soțul său, Florentin Pandele, au fost nași de botez pentru doi bebeluși și, cu acest prilej, fostul primar al Capitalei a purtat o rochie creată de Dana Budeanu.


Gabriela Firea a postat pe Facebook mai multe fotografii în care apare în creația prietenei ei, Dana Budeanu, o rochie din catifea, cu aplicații strălucitoare în zona umerilor și care a fost apreciată de aproape 13 mii de fani.


„Nimic nu este permanent în această lume nebună. Nici măcar necazurile noastre – Charlie Chaplin. Asa ca, sa ne bucuram de fiecare clipa! Dănuța, multumesc! #dress #velvet #sparkles’, a scris Gabriela Firea în dreptul imaginilor postate pe Facebook.

Printre cele 600 de comentarii pe care le-a primit în josul postării, Gabriela Firea a primit aprecieri din partea urmăritorilor săi, dar și critici. Unii i-au bătut obrazul că a purtat rochia după ce a îmbrăcat-o deja Dana Budeanu, în noiembrie anul trecut.


Au fost și persoane care au concluzionat, astfel, că rochia i-a fost dată cadou Gabrielei Firea, având în vedere că Dana Budeanu poartă foarte rar aceeași rochie de două ori. Alții sunt de părere că nu este vorba despre așa ceva și situația stă altfel: senatoarei PSD i-a plăcut atât de mult creația prietenei ei, încât și-a dorit să o îmbrace și ea, chiar dacă Dana Budeanu a purtat-o pe 16 noiembrie, la o filmare pentru YouTube.

La rândul său, Dana Budeanu a distribuit, pe Instagram, postarea Gabrielei Firea și i-a transmis „Te pupă, Dănuța!'.


Citește și:

Cum a început relația dintre Dana Budeanu și Gabriela Firea: „Am decis să te susțin când te-ai opus, real, lui Liviu Dragnea!

Mircea Badea o atacă pe Dana Budeanu: „La London School of Econnomics o fi fost să ude buretele’

Cine este Dana Budeanu, primul critic de modă din România. „Nu am cunoscut niciodată un om mai puternic decât mine!’ – avertisment pentru „Amețite și Mafioți'

Dana Budeanu a sprijinit-o pe Gabriela Firea în campania electorală pentru Primărie


În septembrie 2020, Gabriela Firea a acceptat provocarea lansată de Dana Budeanu de a apărea în cadrul rubricii sale de pe YouTube, „Verdict Politic’.

„Te sustin și te-am susținut din secunda în care mi-am dat seama că, de fapt, ești singură împotriva tuturor. Noi am avut extrem de multe disensiuni în această campanie. Nu am fost de acord pe foarte multe abordări, eu am fost foarte independentă.


Am făcut extrem de puține compromisuri, în sensul că am cedat la doar două rugăminți de-ale tale. De aceea, multe zile nu am vorbit, am fost pedepsită. Pentru că tu ai vrut o campanie pentru oameni, iar eu am vrut o campanie pentru adevăr’ a spus Dana Budeanu, la începutul interviului cu Gabriela Firea.