Gabriela Cristea ţine o dietă controversată: „Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit, pentru că eu alăptez!” / Cum vrea să slăbească până la nuntă

.

Gabriela Cristea ţine o dietă controversată pentru că vrea să slăbească până la nunta care va avea loc la finalul acestei veri. Vedeta TV recunoaşte că multă lume i-a sărit în cap atunci când le-a dezvăluit dieta ei, însă Gabriela a asigurat pe toată lumea că a întrebat medicul înainte să recurgă la acest truc de slăbit.

La 44 de ani, Gabriela Cristea se pregăteşte de nuntă. La sfârşitul acestei veri, vedeta TV va îmbrăca pentru prima dată rochia de mireasă, mult aşteptatul eveniment urmând să aibă loc în acelaşi timp cu botezul celei de-a doua fetiţe.


Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil în 2015 și plănuiseră să facă nunta în toamna anului trecut, numai că evenimentul a fost amânat de cea de-a doua sarcină a Gabrielei. Între timp, Gabriela a adus-o pe lume pe micuţa Thea Iris Selena şi este gata de petrecere. Evenimentul va fi unul restrâns, cu 20 de persoane, însă Gabriela Cristea vrea să arate perfect în rochia de mireasă, iar pentru asta şi-a propus să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii.


„Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos, nu pot să zic că ţin o dietă la propriu. Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu. Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic.

Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic, mă moşteneşte. Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc!’,  a declarat Gabriela Cristea la o emisiune de televiziune.


Gabriela Cristea şi Tavi Clonda mai au o fetiţă de doi ani şi jumătate, Victoria, care le va fi domnişoară de onoare. Gabriela a început căutările rochiei alături de Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, care îi va fi și nașă.