Gabriela Cristea, afirmație surprinzătoare despre Tavi Clonda, după 7 ani de căsnicie: "Nu mai este soțul meu, este doar tatăl copiilor"

.

Gabriela Cristea a făcut o afirmație surprinzătoare despre soțul ei, Tavi Clonda, după șapte ani de căsnicie, care a stârnit controverse. Gabriela Cristea spune că viața lor s-a schimbat radical după ce au devenit părinți, iar Tavi Clonda este acum doar tatăl copiilor, nu și soțul ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Viața cu doi copii nu este ușoară pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda, iar cei doi găsesc atât de greu timp liber doar pentru ei, încât prezentatoarea TV are senzația că nu mai are soț, ci stă în casă cu un bărbat care este doar tatăl copiilor.

Gabriela Cristea, adevărul despre căsnicia cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea tânjește după o escapadă romantică, însă este dificil să-și convingă soțul să plece în vacanță fară fetițe, căci este nedezlipit de ele:


„Gabriela Cristea: Eu aș vrea să plecăm pe undeva, dar am un soț care nu mai este soțul meu, este doar tatăl copiilor, pentru că nu vrea să se despartă de ele.

Tavi Clonda: Ea ar vrea să mergem doar noi doi. I-am zis că poate o să plecăm totuși câteva zile. S-ar putea să avem noroc două-trei zile.

Gabriela Cristea: El este disperat. Deci dacă fetele dispar de acasă o zi-două, nu mai este om.

Tavi Clonda: Am fost acum la o emisiune și am lipsit 5 zile și recunosc, a fost cam greu', au declarat Gabriela Cristea și soțul ei, pentru ego.ro.


Gabriela Cristea nu și-a imaginat niciodată că va avea două fete cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea a dezvăluit că și-a dorit un tată implicat pentru copiii ei, exact cum este Tavi Clonda:

„Nu mi-am închipuit că o să am două fete. Mi-am închipuit că o să am o fată, dar Dumnezeu a fost mult mai generos. Știi cum se zice: ai grijă ce îți dorești, pentru că se poate îndeplini.

Ceea ce nu este rău. Când mi l-am imaginat eu pe tatăl copiilor mei, da, mi l-am imaginat că o să aibă grijă de fete și că o să împărțim atribuțiile amândoi, pentru că de fapt asta înseamnă familie', a mai spus Gabriela Cristea, pentru sursa citată.


Citește și: Ce intervenție estetică și-a făcut Gabriela Cristea, la 47 de ani:„Am apelat la…

Citește și: Ce părere are Gabriela Cristea despre Giovana și Sese, câștigătorii Mireasa:„Mi se par foarte…

Ce reacție a avut Tavi Clonda când Gabriela Cristea a sugerat că și-ar dori opt copii

Tavi Clonda și Gabriela Cristea reprezintă unul dintre cele mai longevive și consolidate cupluri din showbiz-ul românesc.

S-au cunoscut în urmă cu 8 ani, în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine și și-au unit destinele în anul 2015, iar trei ani mai târziu au devenit părinți pentru prima dată. La scurt timp, Gabriela Cristea a adus pe lume cea de-a doua fetiță a lor.


Acum, Gabriela Cristea a dat de înțeles că și-ar dori extinderea familiei, chiar dacă este dificil să împace viața de mamă cu cariera.

„Câââât?! Acum aflu! E greu, dar e frumos, mi-am dorit și aș mânia pe Dumnezeu să spun acum că e greu. Da, este, e normal. Dar cumva, când vreau să fiu și autoritar, reușesc cumva! Uneori sunt, dar nu în public! Acasă suntem mai cumpătați și mai vigilenți!, a fost reacția lui Tavi Clonda.


Tavi Clonda a explicat că, din punctul său de vedere, familia sa este deja în formulă completă. Acesta a vorbit și despre rolul de tată, susținând că cele două fetițe au personalități puternice și diferite, motiv pentru care ar putea să le dea bătăi de cap celor doi părinți.

„E frumos să ai copii, e cea mai mare realizare a mea și am mai fi vrut copii, dar eu zic că e suficient doi, hai că suntem în România. Dar au deocamdată personalități destul de diferite, sunt artiste așa.


Cea mare e foarte hotărâtă, dar mai elegantă. Astalaltă, nici nu stă de vorbă cu tine, asta mică. Asta mare ne mai explică lucruri și ne trântește ușa. Astalaltă, pleacă de nici n-ai văzut-o! Cu asta mică o să fie «problem»!, a adăugat Tavi Clonda