Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut vâlvă cu o postare, în mediul online: "Vine bebe 3"

.

O dezvăluire neașteptată făcută pe Instagram despre Gabriela Cristea și Tavi Clonda i-a pus pe gânduri pe fanii lor. Anca Ciota a fost cea care a iscat curiozități în rândul prietenilor virtuali ai cuplului și i-a determinat să creadă că familia Cristea-Clonda așteaptă un al treilea copil.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Un comentariu amuzant pe Instagram a stârnit discuții printre cei care urmăresc aventurile în online ale familiei Cristea – Clonda. Mulți dintre fanii lor doi au sărit cu felicitările după ce Anca Ciota, prietenă apropiată a cuplului, a dat de înțeles că Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc să întâmpine al treilea copil.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda îl așteaptă pe „bebe nr. 3'?


Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au bucurat de câteva momente de singurătate, cât timp fetițele lor nu se aflau acasă.

Cei doi s-au distrat la piscină și au postat mai multe fotografii pe contul de Instagram. „Singuri acasă după aproape 5 ani…’, a scris Gabriela Cristea pe una dintre rețelele de socializare.

„Vine bebe 3′, le-a scris Anca Ciota celor doi.

Răspunsul prezentatoarei de la Antena Stars nu a întârziat să apară și i-a spus fostei sale colege de la Kanal D că așteaptă să dea ea prima vestea cea mare: „Vă așteptăm pe voi cu bebe 2?’.


„Stai să rămânem și noi singuri acasă’, i-a spus prezentatoarea Meteo.

Citește și: Ce are Adela Popescu în geantă. Prezentatoarea TV, dată de gol de colegii de platou:„Vai de capul meu!

Citește și: Ce tratament naturist folosește Ramona Bădescu pentru îngrijirea pielii, la 53 de ani: „Un amestec…

Citește și: Cum o pregătește Oana Roman pe fiica sa, Isabela, pentru despărțirea de Marius Elisei: „Trebuie să am niște discuții cu ea


Gabriela Cristea și Tavi Clonda au doi copii

În anul 2015, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au spus DA la Starea Civilă. Au devenit soție și soț, iar ani mai târziu, familia lor s-a mărit.

Prima a venit pe lume Victoria, fiica lor cea mare, iar apoi Iris, mezina familiei. Cei doi sunt preocupați de creșterea și educarea copiilor lor, dar încearcă să își facă timp și pentru ei.

Întrebat cum s-a schimbat viața lor după ce au devenit părinți, Tavi Clonda a mărturisit că lucrurile nu mai sunt la fel. Au mai multe responsabilități, nu mai au atât de mult timp liber, însă fac totul cu drag.


„Vrând, nevrând, s-a schimbat. Totuși, nu ne-am culcat cu copiii, fiecare are camera ei. Când dormi cu micuții, ei nu o să își mai dorească să stea singuri un timp. Am încercat ca seara să fie numai a noastră, în cazul în care nu sunt probleme, nu plâng sau nu este nevoie să mergem la ele.


Este greu, dar i-am spus Gabrielei: Copiii sunt copii, soțul este soț. Același lucru este valabil și pentru mine. Nucleul unei familii se formează din soț și soție, iar copiii sunt fructele. Dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt bine.

Am înțeles amândoi acest lucru și luptăm pentru asta, nu este ușor. Toată lumea este pe primul loc. Copiii au prioritate, dar, din când în când, trebuie să ne vedem și de noi, căci altfel se duce totul pe apa sâmbetei’, a explicat el recent pentru Ego.