Gabriela Cristea a avut nevoie de psiholog, după divorțul de Marcel Toader. Ce s-a întâmplat cu banii pierduți în afacerile cu fostul soț: „Aș putea să mă războiesc cu fiul lui, dar...” / EXCLUSIV

.

Gabriela Cristea a avut nevoie de psiholog, după divorțul de Marcel Toader. Cei doi au divorțat în 2013, după cinci ani de căsnicie. În 2019, omul de afaceri s-a stins din viață, însă prezentatoarea TV a continuat să fie în procese cu fostul ei soț. Acum, vedeta ne-a dezvăluit, concret, ce se s-a întâmplat cu banii pe care ea i-a pierdut în afacerile cu afaceristul. Iată ce decizie a luat vedeta de la Antena Stars în legătură cu fiul lui Marcel Toader!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


De multe ori, stresul duce la somatizare și se instalează simptome greu de imaginat, care se tratează cu terapie… Ai apelat vreodată la psihiatru sau la psiholog? Ce sfaturi ai pentru cei aflați în această situație? Te întreb deoarece oamenii se tem să dezvăluie că au atacuri de panică sau suferă de depresie, de teama marginalizării sociale.

O singură dată am fost la psiholog, în perioada divorțului (n.red. de Marcel Toader). De fapt, imediat după divorț, pentru că nu mai reușeam să gestionez toate situațiile, și a fost foarte bine, pentru că a fost mult mai simplu pentru mine. Iar eu le recomand tuturor celor care au probleme emoționale sau au atacuri de panică să meargă la psiholog, pentru că se vor rezolva toate problemele lor într-un timp mult mai scurt și e foarte important să-și găsească pe cineva cu care să rezoneze. E posibil să nu-și găsească psihologul potrivit de la prima ședință și să încerce un alt terapeut care să fie pe sufletul lor, fiindcă doar în felul acesta persoanele respective vor reuși să-și rezolve problemele.


Iar pentru cei care se tem de oprobriul public dacă se aude că merg la psiholog, hai să nu mai punem atât de mult preț pe ce spune vecinul sau cei din anturajul nostru în momentul în care ne critică, pentru că nimeni niciodată nu a fost în pielea noastră și nimeni niciodată nu a știut cât de greu ne-a fost nouă într-un moment sau altul sau cât de greu a fost să gestionăm niște decizii pe care le-am luat la un moment dat în viață.


Citește și: ‘Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator’.Ce spune Gabriela Cristea despre mariajul cu Marcel Toader

Citește și: Ce boală are Gabriela Cristea, din cauza epuizării:„Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade. În momentul în care nu mai faci față, evident, și clachezi’ / EXCLUSIV

Citește și: Daria Chiper a fost eliminată de la Survivor 2023. Concurenta a izbucnit în lacrimi:„De la extaz la agonie’


Citește și: Anamaria Prodan, după ce Shakira i-a umilit pe Pique și pe iubita lui mai tânără în noua ei melodie:„Îți doresc noroc cu așa zisa mea înlocuitoare. Valorez cât două…’

Gabriela Cristea a avut nevoie de psiholog, după divorțul de Marcel Toader

Ai un dressing fabulos, de unde deduc că ești pasionată de haine și de pantofi. La ce nu ai putea renunța niciodată, indiferent cât de puțini bani ai avea?

Dacă aș avea bani mai puțini, nu cred că ar fi ceva la care aș renunța, adică aș putea să renunț la absolut toate lucrurile materiale, nu am niciun fel de problemă în sensul acesta. Atât timp cât îmi rămâne familia, sunt convinsă că, indiferent cât de puțini bani aș putea să câștig la un moment dat, aș avea putere și ar avea cine să mă susțină ca să încercăm să facem banii cu care să putem să ne răsfățăm.


Pentru noi, în viață, nu au contat atât de mult banii, drept dovadă că la viața mea am pierdut foarte mulți bani și, cu toate astea, nu am rămas ancorată în ideea de „vai, am pierdut banii pe care i-am muncit, ci m-am concentrat, am continuat să muncesc și am luat-o de la capăt. Și iată că am făcut lucruri frumoase și sunt sigură că mai sunt dispusă să fac chestia asta o dată și încă o dată, și încă o dată, mai ales că acum am și familia mea pentru care merită să lupt în fiecare clipă a vieții mele.


„Din păcate, am pus cruce, cum se spune, acelor bani’

Că tot vorbim despre bani, ce s-a mai întâmplat cu acel proces și acele probleme vechi din afacerile pe care le-ai avut cu fostul tău soț? Mai ai vreo speranță să recuperezi ceva?

Referitor la întrebarea cu banii pe care i-aș avea de recuperat… Din păcate, am pus cruce, cum se spune, acelor bani, pentru că știți cu toții că nu mai am, practic, cu cine să mă războiesc. De fapt, aș avea cu cine să mă războiesc, dar nu cred că persoana în cauză face obiectul unui astfel de război. Aș putea să mă războiesc cu moștenitorii direcți ai fostului meu soț, și anume cu fiul lui, dar, moralmente vorbind, atât timp cât eu i-am plătit o parte din pensia alimentară când a făcut parte din viața mea, nu pot acum să-l dau în judecată și să recuperez niște bani pe care nu el mi i-a luat din cont.


Mi se pare imoral să fac treaba asta și mi s-ar părea că mi-aș bate joc de toate principiile mele și de toate gesturile pe care le-am făcut vizavi de el în această viață.

Cum își petrece vedeta weekend-ul cu familia


Acum, spre final, mi-ar plăcea să ne povestești cum arată un weekend liber pentru voi! Cum vă distrați, care sunt activitățile care vă încântă pe toți?

Conceptul de weekend și cel de distracție sunt diferite pentru noi atunci când vine vorba despre weekend, pentru că noi, părinții, nu prea ne distrăm în weekend, ci îi distrăm pe copiii noștri. După un weekend, eu sunt mult mai obosită decât după toate treburile pe care le am în timpul săptămânii, deoarece trebuie să ne gândim la multe activități pe care să le facem cu fetele, fiindcă ele se plictisesc extrem de ușor.


Și atunci, practic, luni dimineață, întotdeauna noi ne ocupăm să avem o perioadă de relaxare de două, trei ore, înainte să plecăm spre muncă, pentru că weekendul, într-adevăr, e unul extrem de solicitant pentru noi. Ce facem? Mergem în toate locurile pentru copii, ne interesăm de toate jocurile și locurile noi pentru copii, ca să putem să le facem activitate fetelor. Cam asta facem noi în weekend. Mai scăpăm din când în când, când le ducem pe fete la bunica.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!