Gabriela Cristea recunoaște că are probleme în relația cu cele două fiice: „Îmi vine să abandonez toate proiectele”

 Ifrim Georgiana
.

Gabriela Cristea recunoaște că are probleme în relația cu cele două fiice. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa: Capriciile iubirii' și soțul ei, Tavi Clonda, sunt părinții a două fetițe, pe nume Victoria Bella Margot și Iris Thea Selena. Pe rețelele de socializare, bruneta a susținut că a ajuns la capătul puterilor și nu mai reușește să restabilească echilibrul între viața profesională și cea de mamă. Aceasta a povestit prin ce a trecut în această dimineață și le-a cerut sfatul părinților care o urmăresc. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. În plan personal, vedeta este căsătorită cu Tavi Clonda și au împreună două fetițe. Se pare că ultima perioadă nu este deloc ușoară pentru prezentatoarea emisiunii matrimoniale de la Antena 1, căci rolul de mamă devine din ce în ce mai solicitant. Aceasta a recunoscut că nu reușește să gestioneze problemele care apar, mai ales că are numeroase proiecte în desfășurare. În această dimineață, Gabriela Cristea a ajuns într-un impas emoțional și a împărtășit cu fanii situația delicată prin care a trecut.

gab-9gab-9

Gabriela Cristea recunoaște că are probleme în relația cu cele două fiice. Prezentatoarea TV a susținut că există momente când nu se poate înțelege cu Victoria și Iris. O astfel de situație s-a petrecut chiar în această dimineață, atunci când micuțele au fost duse la grădiniță.

Citește și: Gabriela Cristea a avut nevoie de psiholog, după divorțul de Marcel Toader. Ce s-a întâmplat cu banii pierduți în afacerile cu fostul soț: „Aș putea să mă războiesc cu fiul lui, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: 'Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator'. Ce spune Gabriela Cristea despre mariajul cu Marcel Toader

Citește și: „Este groaznic, nu doresc nici la dușmani'. Mira are probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu artista, în vacanța din Indonezia

Citește și: Cătălin Măruță a revenit la Pro TV, după operația suferită la picior. Cum l-au ironizat de colegii de emisiune: „Nu știu dacă are vreo legătură cu cârjele'

Gabriela Cristea recunoaște că are probleme în relația cu cele două fiice

Pe contul de Instagram, soția lui Tavi Clonda a încărcat un videoclip în care a recunoscut că este epuizată și le-a cerut sfatul altor părinți. Iris și Victoria au început să plângă atunci când au ajuns la grădiniță, iar Gabriela Cristea a fost nevoită să mai petreacă aproape o oră cu cele mici, deși avea numeroase alte responsabilități pe cap.

„Neața, dragilor. Voiam să vă zic că sunt într-o stare mai specială. Pentru mine astăzi e Blue Monday. Deci m-am trezit de dimineață cu un chef de a mă culca la loc, ceva de speriat și voiam să vă întreb cum rezolvați voi problemele când vă simțiți extenuați, fără putere și parcă într-un impas. Cel mai mult mă derutează sau mă face să mă simt disconfortant când nu reușesc să mă înțeleg cu fetele.

A fost o dimineață foarte grea la grădiniță, pentru că niciuna nu voia să rămână, iar eu aveam foarte multă treabă azi. Și ce faci? Ce faci când fiica cea mare plânge că ea nu vrea să rămână la prânz, că ea vrea ceva dulce de dimineață, de la prima oră? Cea mică, deși era în toane bune și voia să facă tot ce o rugam, se ia după cea mare. Și uite așa am ajuns să stau vreo 45 de minute și să aștept după ele la grădiniță, până când am reușit să plec', a susținut Gabriela Cristea.

„Îmi vine să abandonez toate proiectele pe care le am'

Prezentatoarea TV a mărtusit că este depășită de responsabilitățile pe care le are, însă o pauză iese din discuție în acest moment. Mai mult, problemele pe care le are în relația cu cele două fetițe o întristează nespus.

„Probabil că nici starea mea de spirit de acum nu este tocmai grozavă. Cum treceți voi peste momentele astea? Cum faceți față, pentru că nu există nimic care să mă întristeze mai tare decât momentele în care nu reușesc să mă înțeleg cu fetele. Sinceră să fiu, la momentul ăsta îmi vine să abandonez toate proiectele pe care le am, să mă duc acasă, să mă culc și să mă trezesc mâine, dar nu pot. Am multă treabă. Acum sunt în fața atelierului și nu-mi vine să intru', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton