Gabriela Cristea prezintă "Mireasa – Măştile iubirii" la Antena 1. În ce zile se va difuza emisiunea: "Am primit vestea cu mare bucurie"

.

Gabriela Cristea prezintă „Mireasa – Măştile iubirii” la Antena 1. Gabriela Cristea va prezenta o nouă emisiunea la Antena 1, din data de 20 februarie. Vedeta de televiziune va fi moderatoarea show-ului Mireasa- Măștile Iubirii. Iată primele declarații despre noul proiect în care este implicată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Gabriela Cristea prezintă „Mireasa – Măştile iubirii' la Antena 1. Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din țara noastră. Pe lângă cariera impresionantă, aceasta trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Tavi Clonda. Cei doi au două fetițe împreună, pe Victoria și pe Iris.

Gabriela Cristea le-a pregătit fanilor o surpriză de proporții. Va prezenta o nouă emisiune la Antena 1, începând cu 20 februarie. Aceasta va fi moderatoarea show-ului „Mireasa – Măștile iubirii’.


Citește și: Gabriela Cristea vrea să-și vândă casa și să-și construiască alta. Care este motivul: „Este o mare realizare, doar că, odată cu trecerea timpului…’ / EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea are dificultăți de vorbire din cauza aparatului dentar: „Rog clemență diseară la emisiune'

Citește și: Fata actorului Constantin Codrescu trece prin momente dificile, după ce fostul iubit i-a oprit actele în Spania: „Certificatul de naștere, certificatul de divoț, diplomele…


Citește și:Amalia Enache, surprinsă de cerințele neobișnuite ale fiicei sale: „Am rămas cu gura căscată

Gabriela Cristea prezintă „Mireasa – Măştile iubirii' la Antena 1

Astfel, începând de luni, 20 februarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, Gabriela Cristea le aduce telespectatorilor „Mireasa – Măştile iubirii’, un fusion între emisiunea „Mireasa’, de la Antena 1 şi „Mireasa – Capriciile iubirii’, relatează Antena1

Printre noutăţile pe care le va aduce Mireasa – Măştile iubirii se numără interviuri 1 la 1 atât cu concurenţii din casă aflaţi într-o stare de spirit sau o situaţie mai specială, cât şi cu persoane din exterior, dar relevante pentru show-ul de la Antena 1.


De asemenea, vedeta va merge în vizită la foşti concurenţi iubiţi de publicul reality show-ului matrimonial şi le va aduce telespectatorilor noutăţi din vieţile acestora. Pe lângă acestea, gazdei show-ului i se vor alătura în platou atât specialişti în relaţiile de cuplu, cât şi vedete din show-biz-ul românesc, care fie vor împărtăşi publicului din experienţele personale, fie vor veni pur şi simplu pentru a le face o surpriză concurenţilor.


„Am primit vestea cu mare bucurie'

Gabriela Cristea a făcut și primele declarții și se arată extrem de încântată de noul proiect.

„Sunt fericită să vă anunţ că începând de săptămâna viitoare, de luni până vineri, de la ora 16:00, ne vedem în direct, pe Antena 1 şi AntenaPLAY cu emisiunea Mireasa – Măştile iubirii. Am primit vestea cu mare bucurie, mai ales că întotdeauna un program tv, cu o asemenea vechime şi un public atât de fidel, trebuie să ţină pasul cu acesta şi să se dezvolte odată cu societatea.


Ne dorim ca prin acest format să aducem în faţa telespectatorilor alte şi alte perspective şi totodată să îi ţinem la curent cu parcursul foştilor concurenţi. Interviuri care până acum se realizau fie online, fie telefonic, începând de acum vor fi făcute chiar de mine, 1 la 1, în platoul emisiunii sau în vizitele mele prin ţară, pentru a surprinde cât mai profund emoţiile şi trăirile interlocutorilor. Invit astfel telespectatorii să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Antena 1 şi să descoperim împreună măştile iubirii din casa Mireasa!’., a declarat Gabriela Cristea.

sursă foto- Facebook