Ce părere are Gabriela Cristea despre Giovana și Sese, câștigătorii Mireasa: „Mi se par foarte...”

.

Ce părere are Gabriela Cristea despre Giovana și Sese. Cei doi tineri sunt câștigătorii celui de-al cincilea sezon Mireasa. Aceștia au reușit să se claseze pe primul loc în urma voturilor telespectatorilor și s-au ales cu premiul în valoare de 40.000 de euro. Pe lista finaliștilor, s-au aflat și Sabrina și Perneș, cât și Alina și Valentin.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Dintre cele trei cupluri, Giovana și Sese au fost ultimii care au spus „DA’, când li s-a adresat marea întrebare. Momentul a fost unul emoționant, iar aceștia au ales să-și rostească jurămintele în versuri. Emisiunea s-a derulat pe durata a șase luni, timp în care concurenții au reușit să se cunoască și să formeze relații. Giovana a intrat extrem de hotărâtă în competiție și s-a îndrăgostit din prima clipă de Sese. Deși acesta din urmă nu a fost la fel de hotărât la început, cei doi au construit o relație frumoasă și au existat discuții și despre întemeierea unei familii. Cererea în căsătorie a fost una inedită, pe un iaht, în fața unei adunări de oameni.


Odată cu încheierea emisiunii, Gabriela Cristea și Simona Gherghe au intrat în vacanță și își vor reîncarca bateriile pentru un nou sezon plin de emoții și surprize. Iată ce părere are Gabriela Cristea despre Giovana și Sese, cuplul câștigător din sezonul 5!

Citește și: Cine sunt câștigătorii show-ului Mireasa.Au câștigat 40.000 de euro


Citește și: Simona Gherghe, infectată cu COVID-19 a doua oară. Cine îi ține locul la emisiunea Mireasa

Citește și: Câți bani face George Buhnici din IT.Ce mașini are fostul prezentator TV

Citește și: Cu ce se ocupă copiii lui Dan Bittman.Unul dintre ei îi calcă pe urme

Ce părere are Gabriela Cristea despre Giovana și Sese, câștigătorii Mireasa

Gabriela Cristea și-a exprimat părerea cu privire la câștigătorii celui de-al cincilea sezon Mireasa. Aceasta a susținut că toți participanții ar trebui să iasă învingători, având în vedere provocările cu care s-au confruntat în casa Miresei.


„Mi se par foarte ok câștigătorii. Până la urmă, oricine merita să câștige. Toți meritau să câștige, în primul rând pentru că au rezistat 6 luni închiși în casă, 6 luni în care s-au cunoscut.

Giovana și Sese au câștigat pe merit. Se vede că se iubesc. Bine, acum, ideal ar fi fost să câștige toți, dar acesta e regulamentul. Nu pot câștiga toți. Au trecut prin multe încercări cu toții’, a declarat Gabriela Cristea, potrivit fanatik.ro.

Ce jurăminte și-au făcut Giovana și Sese


În ediția finală, Giovana și Sese au hotărât să se căsătorească civil. Înainte de a oficia ceremonia, cei doi și-au rostit jurămintele. Vizibil emoționați, cei doi s-au ținut de mână și și-au promis să fie alături unul de celălalt pentru tot restul vieții.  

„În această zi curată, vreau să știi că tu mi-ești tot! Lângă tine am învățat să iubesc cu adevărat. Suflet bun și minunat, acum am tot ce îmi doresc! Iar pentru asta, îți mulțumesc. M-am îndrăgostit orbește, iar iubirea noastră crește. Ziua asta-i luminată, mă simt binecuvântată. Visele ni se împlinesc: eu îți voi deveni soție. Vreau să știi că te iubesc! Și mai vreau să știi ceva: pentru o viață sunt a ta!, i-a promis Giovana lui Sese, potrivit a1.ro.


Giovana și Sese au cucerit telespectatorii

În urma voturilor telespectatorilor, Giovana și Sese au fost desemnați marii câștigători ai emisiunii Mireasa, sezonul 5. Aceștia au fost susținuți în proporție de 44,91% de către cei de acasă și vor pleca cu premiul în valoare de 40.000 de euro.


Pe locul doi s-au plasat Alina și Valentin, cu un procent de 33,52%, în timp ce Sabrina și Perneș s-au situat pe ultimul loc, cu un procent de 21,54%.

Sursă foto: Facebook & Captură video