Gabriel Cotabiță revine pe scenă, dar e supărat că românii nu mai cumpără bilete la spectacole: "Moca este perfect"

 Dumba Gabriela
.

Gabriel Cotabiță este supărat că românii nu mai cumpără bilete la spectacolele artiștilor preferați și s-au obișnuit să se bucure gratis de muzica lor. Gabriel Cotabiță le pregătește multe alte surprize muzicale fanilor săi, după lansarea videoclipului de succes 'Privirile trecute' și speră că aceștia vor cumpăra și bilete la spectacolele sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Solistul Gabriel Cotabiță revine cu forțe noi pe scenă, fiind refăcut din punct de vedere medical, după atacul cerebral tranzitoriu suferit anul trecut. Este pregătit pentru reîntâlnirea cu publicul drag, căruia i-a dus dorul.

12248257_1022668141113087_6107979887209605454_o12248257_1022668141113087_6107979887209605454_o

Gabriel Cotabiță revine pe scenă, dar e supărat că românii nu mai cumpără bilete la spectacole

'Sunt în pregătiri, cu niște surprize muzicale, dar încă nu pot dezvălui nimic. Îmi pare însă rău că oamenii nu mai dau bani pe bilete la spectacole.

Unde este moca este perfect, unde este gratis este toată lumea, afară, în aer liber, nu ați văzut? Într-adevăr, nu-s bani, este și război la graniță, dar e la fel de greu pentru toți, și pentru noi, artiștii', a declarat Gabriel Cotabiță pentru ego.ro.

Citește și: Ce relație are acum Anna Lesko cu Dj Vinnie și cum se înțelege fiul artistei cu tatăl lui:„I-am explicat lui Adam că…’/ EXCLUSIV

Citește și: Anna Lesko nu se desparte de fiul său nici la evenimente.A făcut show sub ochii lui Adam! / EXCLUSIV

Ce tarif are Gabriel Cotabiță la un spectacol

Gabriel Cotabiță cântă doar live la spectacolele sale și are un onorariu mic, comparativ cu al artiștilor din generația tânără.

'Gabriel Cotabiță are un onorariu de 1.500-2.000 de euro, pentru un recital de 45 de minute, plus transport, diurnă, cazare, dacă evenimentele au loc în afara Bucureștiului.

Cântă mereu live, este un artist desăvârșit, punctual și serios.

Din generația lui este printre cei mai doriți artiști pe scenă, dar și Gabriel Dorobanțu, un alt cântăreț cu un repertoriu romantic', a declarat un organizator de spectacole pentru Ego.ro.

Cum se simte Gabriel Cotabiță acum, după ce a fost la un pas de moarte

Acum șapte ani, Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte. Cântărețul și-a revenit miraculos, s-a recuperat total, nu a rămas cu sechele și este fericit că se poate ocupa de muzică, marea lui dragoste.

'Gabriel Cotabiță a ajuns la spital cu simptome de AVC, accident vascular cerebral tranzitoriu, cu recuperare totală. Se simte bine, soția și fetele lui s-au speriat foarte tare', spuneau atunci medicii care îl tratau.

Conform apropiaților, starea lui de sănătate este acum bună:

'Gabriel nu face excese, are grijă de sănătate, se odihnește mai mult. Pregătește și câteva surprize muzicale pentru admiratorii săi. Vara trecută nu a dorit să cânte pe Litoral, pentru a evita căldura. Anul acesta îl veți vedea în mai multe spectacole, cu recitaluri. Lucrează și la un album nou'.

foto: Facebook Gabriel Cotabiță

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton