Gabriel Cotabiță, despre secretul căsniciei fericite cu o femeie mai tânără cu 30 de ani: "Trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă un om care te iubește necondiționat!"

.

După patru ani de căsnicie cu o femeie mai tânără cu 30 de ani, Gabriel Cotabiță se declară fericit și împlinit. Gândul că este iubit necondiționat l-a ajutat, în toată perioada de recuperare, după ce, în 2015 a fost la un pas de moarte, în urma unui accident vascular cerebral.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Diferența mare de vârstă în cuplu este, de cele mai multe ori, un impediment în calea fericirii pe termen lung. Nu este, însă, cazul lui Gabriel Cotabiță și chiar dacă puțini i-au dat șanse în relația cu o femeie mai tânără cu 30 de ani, iată că după patru ani de căsnicie artistul se declară foarte fericit.


Alina a fost femeia care l-a convins pe Gabriel Cotabiță să renunțe la burlăcie, deși era ferm convins că nu se va mai căsători vreodată. I-a fost permanent aproape în perioada grea din urmă cu cinci ani, dar și ulterior, când Gabi și-a revenit din comă. Acest lucru l-a determinat pe artist să o ducă la altar, iar în patru ani de căsnicie a realizat că a făcut alegerea corectă.


Gabriel Cotabiță se află momentan pe litoral, împreună cu Alina, și a profitat de o intervenție în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV, pentru a-i confirma iubirea pe care i-o poartă.

„Cu minunata mea soție (a venit la mare). E un om minunat. De-aia am luat-o de nevastă. Pe mine de Alina mă leagă faptul că ne plac aceleași lucruri, aceeași muzică. Mă rog, aceeași mâncare. Și când îți găsești o persoană de genul acesta care mai are și o altă calitate, care te iubește necondiționat, păi atunci trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă asta’, a declarat Cotabiță.


Sunt împreună de șapte ani

,,Pot spune că sunt extrem de liniştit şi de fericit lângă ea. Reuşeşte să facă din mine un om care să se simtă bine. Este extrem de activă şi de pricepută în tot ce face, este o minunăţie de persoană. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine. Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte. Ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!‘, spunea solistul, pentru revista „Taifasuri’, în urmă cu câțiva ani.


În septembrie 2016, s-au cununat civil, în mare secret, iar nunta a avut loc pe 9 octombrie, nași fiindu-le Delia și soțul ei.

Artistul a mai fost căsătorit, timp de 19 ani, cu Ioana Nagy, o profesoară de limba italiană, cu care are trei fete: Aela, Eliza şi Milena. Gabi şi Ioana au divorţat în 1997. Cea mai mare fată a lui Cotabiţă, Aela, are 39 de ani, iar gemenele Eliza şi Milena au 32 de ani.