Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce a suferit un accident vascular: "Sunt viu"

.

Gabriel Cotabiță a trecut cu bine și peste cel mai recent hop, un accident vascular tranzitoriu, la șase ani de când a suferit un infarct și a fost la un pas de moarte. Artistul, spitalizat la începutul lunii octombrie, a fost externat și semn că se simte foarte bine, și-a reluat deja activitatea artistică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Gabriel Cotabiță a făcut acum primele declarații despre starea sa de sănătate și a confirmat că a fost internat, însă nu a vrut să spună diagnosticul primit din partea medicilor. Artistul a dorit să liniștească pe toată lumea și a mărturisit că nu a fost ceva foarte grav.

După ce s-a pus din nou pe picioare, artistul pregătește o surpriză pentru fanii săi. Gabriel Cotabiță se pregătește să înregistreze două noi piese, de dragoste, pe care speră să le lanseze cât mai curând.


„Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Mai mult, chiar acum merg la TVR, pentru niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste’, a declarat Gabriel Cotabiță pentru Impact.

‘Gabriel Cotabiță a ajuns la spital cu simptome de AVC, accident vascular cerebral tranzitoriu, cu recuperare totală. Se simte bine, soția și fetele lui s-au speriat foarte tare. Sunt șanse să fie externat, dacă lucrurile merg bine’, au declarat, pe 12 octombrie, pentru impact.ro, surse din Spitalul Colentina.


În luna ianuarie a acestui an, vedeta a mai întâmpinat o problemă de sănătate, după ce el și soția sa s-au infectat cu COVID-19.

Citește și: Adela Pârvu ne spune cum să ne decoram casa de Sărbători

Citește și: Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după ce Anamaria Prodan a vorbit la TV despre divorțul lor

Citește și: Ioana Năstase, mesaj cu totul neașteptat în miez de noapte:„Răbdarea mea a luat sfârșit!


Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte în 2015

Gabriel Cotabiţă a trecut printr-o mare cumpănă, în 2015, când a suferit un infarct, în sala de fitness. După acea perioadă grea din viața lui, interpretul s-a căsătorit cu Alina.

Recuperarea sa medicală a fost anevoioasă, dar, ca un adevărat luptător, și cu ajutorul medicilor și al familiei, artistul a revenit pe scenă, la doar câteva luni de la acest necaz:

Când mi-am revenit, stăteam în fotoliu la Spitalul Elias şi nu reuşeam să citesc, nu mă puteam concentra. La televizor nu mă puteam uita pentru ca nu puteam să citesc, să lipesc literele unele de altele. Prima experienţă când am început să scriu a fost ceva îngrozitor, pentru că nu te mai ascultă mâna!


Am învăţat acum, este ceva sinistru, scriam eu urât, dar acum scriu şi mai urât. Am exersat zi de zi pentru că nu poţi să faci totul pe calculator. Nu aş mai putea fi atât de deştept cum am fost eu pe computer. Am fost analist programator o grămadă de vreme, dar nu mai ştiu absolut nimic’, povestea Gabriel Cotabiţă la Antena Stars.