Gabi Cristea, eforturi imense pentru fericirea de acum. A avut o perioadă în care totul părea un coșmar

 Alina Dan
.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platoul de filmare al emisiunii 'Te vreau lângă mine'. În prezent au una dintre cele mai stabile relații, au făcut cununia civilă și au împreună o fetiță, Bella Victoria Margot.

Cu toate că a găsit dragostea adevărată mai târziu, nu a renunțat niciodată la visul de a avea o familie. Prezentatoarea are 43 de ani, iar drumul parcurs până la micuța Victoria a fost unul foarte greu. A suferit dezamăgiri, dar Tavi a fost mereu alături de ea și nu și-a pierdut speranța.

A fost invitată la un interviu VIVA!, unde a făcut mărturisiri despre o sarcină precedentă pe care a pierdut-o.

 'În perioada respectiva am simtit durerile facerii timp de 5 zile. M-am încăpăţanat în speranţa că poate totuşi mâine se întâmpla un miracol, o minune. Sarcina mea se oprise în evoluţie', își amintește prezentatoarea

Vedeta a găsit puterea necesară să treacă peste această experiență și să o ia de la capăt. Chiar dacă Victoria s-a născut sănătoasă, cele 9 luni nu au fost deloc ușoare. A fost nevoie să facă multe sacrificii, să suporte multă durere fizică, dar s-a meritat.

Ea a dezvăluit în cadrul emisiunii pe care o moderează pe Antena Stars ce obstacole a învins.

„Vreţi să vă povestesc eu ce înseamnă tratamente? Eu mi-am făcut timp de nouă luni injecţii în burtă în fiecare seară. Nu am spus niciodată chestia asta. Şi nu m-am plâns niciodată şi vreau să spun că le încurajez pe toate prietenele mele care fac astfel de tratamente. Am avut trombofilie, nimic grav. Am făcut în fiecare zi până în ultima zi de sarcină injecţii în burtă şi mi le făceam singură. Şi într-o seară mă durea şi într-o seară nu mă durea şi tot aşa… până am ajuns la nouă luni şi nu a fost greu deloc. Important e să îţi doreşti cu adevărat', a povestit Gabi Cristea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton