Gabi Bădălău se relaxează cu Daniela Crudu pe yacht, în plină luptă pentru custodia copiilor. Ce face Claudia Pătrășcanu în timpul ăsta

.

Când doi se ceartă, al treilea câștigă! În povestea de față, Daniela Crudu este câștigătoarea unei vacanțe pe yaht, în timp ce Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se războiesc prin tribunale pentru custodia celor doi băieți ai lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La un an de la anunțarea divorțului, apele nu s-au liniștit nici acum în relația dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cei doi își dispută în instanță custodia băieților, în procese care parcă nu se mai termină. Cei doi nu reușesc să ajungă la o înțelegere privind soarta celor doi copii.


În urmă cu câteva luni, magistrații au dat o decizie temporară în ceea ce privește custodia celor mici în favoarea Claudiei, decizia fiind ca Nicolas și Gabriel să locuiască cu mama la Constanța, iar în două weekend-uri să poată sta și cu Gabi Bădălău: „În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18:00'.


După ce a petrecut timpul alocat cu copiii săi, Gabi Bădălău a plecat într-o vacanță cu yachtul și, analizând fotografiile postate în același timp, din aceleași locuri, se pare că fostul încă soț al Claudiei Pătrășcanu se află pe mare cu Daniela Crudu.


Pe contul ei de Instagram, Daniela Crudu a postat mai multe clipuri video și fotografii în care le arată urmăritorilor săi cât de bine se distrează, ca milionarii. Și… cu milionarii, se pare!

Pe de altă parte, Gabi Bădălău este mai rezervat în ceea ce privește viața de pe social media, mai ales ținând cont de faptul că în perioada procesului de custodie ar trebui să aibă o conduită impecabilă. Milionarul a postat pe Instagram doar o fotografie cu peisajul văzut de pe yacht, dar internauții au observat imediat că este vorba despre același loc în care este si Daniela Crudu.


În acest timp, băieții sunt la Claudia și cântăreața postează foarte des clipuri în care suprinde joaca lor și frânturi din timpul ei petrecut alături de ei.

Copiii sunt cu mine și vor rămâne cu mine!'

Claudia Pătrășcanu îl acuză, în Instanță, pe fostul soț că nu i-a lăsat nici casa, nici alte bunuri și că nu le acordă copiilor săi nici măcar pensia alimentară. Pe de altă parte, Gabi Bădălău le-a povestit jurnaliștilor, la ieșirea din tribunal, că fosta soție a avut o atitudine extrem de acidă și nu este dispusă să facă nici o înțelegere, în termeni amiabili.


Gabi Bădălău nu vrea să renunțe la ideea de a avea mai multe ore cu copii. Un alt motiv de scandal este și partajul averii celor doi.

Am venit pentru un divorț și pentru copiii noștri. Mi-e teamă doar de Dumnezeu. Depinde ce vor considera domnii judecători. Am venit și cu martori, cu mama, care a stat lângă noi și m-a ajutat în creșterea copiilor. Copiii sunt cu mine și vor rămâne cu mine. Eu nici nu am vorbit cu soțul meu aici. Nu am spus un cuvânt. Au vorbit domnii avocați. Domnul Gabi mă amână, mă plimbă, nu vrea să înțeleagă că avem doi copii. Nu mă mai surprinde nimic. Nimeni nu a spus nimic, s-a amânat (n.r. procesul), pe motiv că poate ne vom înțelege, dar de un an de zile încercăm, adică eu încerc, pentru copiii noștri și pentru a primi un divorț pe care l-am solicitat de când el a devenit absent’, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.


„Ne judecăm pentru creșterea și educația copiilor, din
păcate, soția mea are tot o atitudine agresivă. Îmi doresc ce e mai bun
pentru copiii noștri, școlile cele mai bune, cel mai bun viitor. Din
păcate, nu am cu cine să am dialog’
, a spus Gabi Bădălău, la Antena Stars, după ce ambii au ieșit din sala de judecată.