Gabi Bădălău, atac la Andreea Bănică. Artista e martor în procesul de custodie: "Nici nu a fost în casă la noi!"

.

Lupta pentru custodie continuă între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și fiecare dintre ei aduce câte un martor la tribunal. În timp ce Bădălău a apelat la ajutorul bonei copiilor, din partea cântăreței va depunde mărturie Andreea Bănică, despre care afaceristul spune că nici nu a fost la ei în casă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a apelat la ajutorul prietenei ei, Andreea Bănică, pentru a depunde mărturie în procesul pentru custodia băieților. Cântăreața ar urma să dezvăluie ce s-a întâmplat în ziua în care Claudia a fost dată afară din casă, doar că Bădălău susține că Andreea nici nu a fost în casa lor și nu are de unde să știe cum era viața lor de familie.


‘Mă aștept la lucruri bune, sănătoase pentru copii și să
se termine decizia asta. O să mai fie multe termene, multe probe, o să
mai dureze din păcate. Se audiază un martor din partea mea, avocatele ei
pun întrebări martorei mele și invers.


Cum am spus sunt doi martori. Nu vreau să comentez ce spune Claudia, 90% din ce spune sunt baliverne. Este fosta menajera și bona copiilor, martora mea care va spune adevărul și martora ei, Andreea Bănică, care nici nu a fost în casă la noi. Nu știu ce ar putea să spună ea. Prima dată când a venit la noi în curte a fost ca să o ia pe Claudia de acasă’, a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars.

Citește și: Cum a reacționat Iulia Sălăgean, după ce Bianca Drăgușanu a acuzat-o că îi face avansuri lui Gabi Bădălău: „E ironică și falsă!’


Citește și: Bianca Drăgușanu reacționează, după ce menajera lui Alex Bodi a spus că n-a văzut nicio bătaie între ei: ‘Minte! Am dovezi

Citește și: Bianca Drăgușanu, criză de gelozie din cauza Iuliei Sălăgean. Gabi Bădălău îi vorbește urât vedetei: ‘Ești…

Gabi Bădălău i-a propus o înțelegere Claudiei Pătrășcanu

De dragul copiilor, Gabi Bădălău este dispus să ajungă la o înțelegere cu Claudia Pătrășcanu și speră că și ea va fi de acord cu propunerea lui.


‘Îmi doresc să vină la Bucureși cu copiii să îi creștem împreună. Îmi doresc lucruri naturale și sănătoase cum își doresc și alte milioane de părinți pentru copiii lor.

Nu mai vreau scandal, nu vreau circ. Îmi doresc asta oferindu-i Claudiei și copiilor o liniște și o stabilitate financiară, o casă și școli bune. Ea vrea bani și circ și să lanseze melodii, nu a acceptat propunerea mea. Lăsăm instanța să decidă’, a mai spus acesta.


Gabi Bădălău, fericit alături de Bianca Drăgușanu acum

Pe 6 martie, Bianca Drăgușanu a împlinit 39 de ani și a organizat o petrecere alături de oamenii dragi ei. Fosta soție a lui Victor Slav a petrecut în club alături de prieteni, dar și de Gabi Bădălău, iubitul ei.

Deși Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au recunoscut la început relația, acum nu mai au cum să se ascundă. Cei doi au fost plecați împreună în mai multe vacanțe. După vacanța din Maldive, Bianca și Gabi s-au despărțit, iar acum se pare că și-au mai dat o șansă.


Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino.

El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul., a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.