Gabi Bădălău le-a dat în judecată pe Claudia Pătrășcanu și pe mama ei. Ce acuzații le aduce și ce a cerut în instanță

.

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu atinge cote nebănuite. Nu sunt suficiente divorțul lor cu scandal și lupta pentru custodie, că a fost reluat și procesul între Gabi Bădălău, soția Claudia Pătrășcanu și mama acesteia, motivul fiind unul de ordin financiar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De mai bine de un an, Gabi Bădălău se războiește în tribunale cu mama băieților lui și își aruncă, reciproc, acuzații extrem de dure. Însă, colac peste pupăză, un alt scandal se duce paralel: cel cu fosta soacră de la Constanța.


Potrivit Antena Stars, Gabi Bădălău a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu și pe fosta sa soacră, în luna iulie a anului trecut, ultima modificare fiind în ianuarie 2021.

Mai exact, este vorba despre un proces pe rol, care vizează partea de partaj material.


Conform informațiilor transmise de către reporterii ‘Xtra Night Show’, Gabi Bădălău ar fi investit o sumă foarte mare de bani în reconstrucția casei Claudiei Pătrășcanu din Agigea.

Cum cântăreața a avut mari pretenții în ceea ce privește partajul cu soțul său, dorindu-și acțiuni din firmele lui Bădălău, pe lângă pensia alimentară, fiul de milionar, nervos la culme, a dat-o în judecată.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi: „Nu aveam de ales Reacția afaceristului


Citește și: Claudia
Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală
în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: ‘Nu sunt homosexual

Citește și: Claudia
Pătrășcanu recunoaște că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu, actuala
iubită a soțului ei, Gabi Bădălău: „A spus despre mine…’

Reacția Claudiei Pătrășcanu la declarațiile Biancăi Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu se află acum și în scandal cu Bianca Drăgușanu, fosta iubită a (încă) soțului ei, Gabi Bădălău.


După ce Claudia Pătrășcanu a publicat mesaje jignitoare la adresa blondei, l-a sunat pe fostul ei soț, Alex Bodi, și l-a denigrat public pe tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu iese la atac. Artista susține că Gabi Bădălău se droghează, deși afaceristul a făcut o mulțime de teste care nu au confirmat acest lucru.

Minte cu o nerușinare și un teatru. Ea minte cu un tupeu fantastic. Asta are foarte mult timp liber. Se bate cu pumnul în piept că e mamă de copil și scriitoare mai nou și face scenarii de genul, ea nu știe să facă nimic altceva.„, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.


Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că a avut discuții indecente cu Gabi Bădălău de față cu copiii ei.

Nu vorbim lucruri prin care să compromitem anumite situații. E cel mai penibil context pe care poate cineva să-l facă la adresa mea. Mie îmi scrie una îmi mesaje și nu știe cum să mă mai pupe pe o parte și de alta, iar pe de altă parte face afirmații răutăcioase la adresa mea.„, a mai spus Bianca.

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Claudia Pătrășcanu a avut o reacție acidă la adresa Biancăi Drăgușanu.


‘Ființa aceasta este un nimeni și un nimic pentru mine. Pe unde trece, se usucă totul. Vai de sufletul ei pierdut. Filmulețele spun totul despre ea’, a declarat Claudia Pătrășcanu.