Gabi Bădălău s-a întâlnit cu Claudia Pătrășcanu și copiii, de ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu. Ce făcea iubita lui în tot acest timp

 Calin Maria Bianca
.

Gabi Bădălău s-a întâlnit cu Claudia Pătrășcanu și copiii, de ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu. Ce făcea iubita lui în tot acest timp. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa blondină a împlinit ieri vârsta de 41 de ani și a săbrătorit așa cum se cuvine. Ei bine, deși urările și mesajele de bine au început încă de la primele ore ale dimineții, la petrecere startul s-a dat mai târziu. Sărbătorita zilei a avut timp să își rezolve toate treburile, însă cel mai probabil și Gabi Bădălău. Fiul de milionar a fost surprins în compania fostei sale partenere, Claudia Pătrășcanu. Din peisaj nu au lipist nici cei doi copii pe care-i au împreună. Iată cum s-a întâmplat totul, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a fost sărbătorita zilei de ieri, astfel că toate privirile au fost asupra ei încă de dimineață. Familia, apropiații și toți cei dragi au ținut să-i facă câte o urare frumoasă, iar mai apoi, pe seară, au venit să petreacă alături de ea și să se distreze pe cinste. Ei bine însă, nu doar frumoasa blondină a avut un program încărcat înainte să își aștepte invitații, ci și Gabi Bădălău.

whatsapp-image-2023-03-07-at-10.57.04-1whatsapp-image-2023-03-07-at-10.57.04-1

Potrivit imaginilor obținute de către Cancan.ro, Gabi Bădălău a petrecut o parte din zi alături de fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu. Nu, nu la o întâlnire, ci la un centru medical, alături cu cei doi copii ai săi. Se pare că artista a făzut o vizită în București chiar de ziua de naștere a 'rivalei', însă în interes personal. Fie copiii nu s-au simțit bine, fie au fost la un control, cert este că fiul de milionar și Claudia Pătrășcanu au fost cu ei împreună la medic.

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimele șase luni. Ce i-au recomandat medicii: „Aveam ochii roșii, mă durea capul'

Citește și: Bianca Drăgușanu își scoate toate tatuajele pe care le are: „Arată grotesc, vulgar”

Citește și: Cum arăta Claudia Puican înainte de operațiile estetice: 'Erai mult mai plăcută naturală'

Citește și: Cum a găsit-o Oana Roman pe mama ei, la azil, când s-a întors din Egipt: „Am lipsit o săptămână și…”

Ce a făcut Bianca Drăgușanu în timp ce iubitul ei era cu fosta soție

În tot acest timp, Bianca Drăgușanu a avut grijă să își termine treburile până la ora la care îi soseau invitații. Blondina a fost în sala de sport pentru antrenamentul zilnic, iar apoi s-a îndreptat către salonul de înfrumusețare. S-a machiat și aranjat pentru petrecerea de ziua ei, iar apoi și-a luat ținuta pentru party. S-a asigurat că totul este pregătit și și-a așteptat invitații.

Gabi Bădălău a fost prezent la petrecerea iubitei sale, Bianca Drăgușanu

Nu mai este un secret faptul că Gabi Bădălău s-a întâlnit cu Claudia Pătrășcanu de ziua de naștere a iubitei sale, Bianca Drăgușanu. Totuși, la un moment dat, când a ieșit de la centrul medical, i-a luat pe copii la el în mașină, dar și pe fosta soție, pentru a le da un cadou micuților. Mai apoi, fosta soție i-a luat și a plecat către autoturismul său, de unde, cel mai probabil s-a îndreptat înapoi către casă.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă Gabi Bădălău a fost apoi la petrecerea de ziua de naștere a iubitei sale?! Ei bine, da! Gabi Bădălău a mers la ziua iubitei sale, așa cum era de așteptat. Nu, asta nu o spunem doar noi, ci se poate vedea clar în fotografiile postate de către Bianca Drăgușanu de la petrecerea de ziua ei.

Caudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu sunt protagonistele unui scandal de proporții

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu sunt protagonistele unui scandal de proporții de mai multe săptămâni. De la aruncarea cuvintelor dure una la adresa altuia, s-a ajuns direct în Instanță. Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pentru defăimare, iar pe 1 Martie trebuia să se prezinte amândouă la Tribunal. Surpriză, însă! Claudia Pătrășcanu nu a venit.

‘Motivul neprezentării mele îi știe instanța, motivat de către doamna avocat. Alte detalii și ce ține de circ, nu ma interesează! Procesul meu cu Bădălău a fost deschis în perioada unui Post Mare, iar Dumnezeu nu m-a lăsat niciodată. Așadar, Dumnezeu e cu mine întotdeauna. Nu l-am dezamăgit și nu m-am îndepărtat o secundă de el. De 5 ani tot se încearcă să mi se facă rău. Pe toate căile și prin diverse persoane, se caută circ. Eu am frică doar de Dumnezeu, iar Postul Paștelui este liniște pentru mine și multumire către Divinitate. Știți ce: chiar dacă cineva îmi face rău, eu nu-mi voi schimba esența vieții. Eu îl las pe Dumnezeu să se ocupe de tot. Așa cum a făcut și până acum.’, a declarat Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton