Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. Sentința este definitivă

 Ifrim Georgiana
.

Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. Miercuri, 9 noiembrie, mezinul familiei Clejanilor a fost condamnat definitiv pentru tălhărie și este nevoit să plătească cheltuielile de judecată. În luna iunie a anului trecut, tânărul ar fi tâlhărit și amenințat un jurnalist care îl filma. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu un an, Fulgy a avut o reacție neșteptată la adresa unui jurnalist. Furios pentru că îl filma, mezinul familiei Clejanilor i-ar fi luat acestuia telefonul, iar apoi l-a agresat fizic. Mai mult decât atât, tânărul i-ar fi adresat victimei amenințări cu moartea. În acest caz, a fost deschis un proces penal, iar în luna aprilie a acestui an Fulgy a primit o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare. Totodată, acesta a fost obligat să plătească 10.000 de lei drept despăgubire. Ulterior, fiul Clajanilor a depus apel, iar magistrații au luat o hotărâre definitivă.

fulgy-9fulgy-9

Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. În luna iunie, tânărul și-ar fi vărsat nervii pe un jurnalist care voia să-l intervieveze. Acesta l-a lovit cu pumnul, i-a luat telefonul mobil și i-a adresat amenințări cu moartea.

Citește și: Fulgy l-a amenințat pe atacatorul Margheritei. Tânărul e revoltat:”Roagă-te să ajungi la pușcărie”

Citește și: Un nou proces pentru Fulgy în dosarul drogurilor.Ce le-a cerut judecătorilor

Citește și: Inga și Andrei s-au certat la Mireasa. De la ce a pornit conflictul:„I-am reproșat multe, dar…'

Citește și: Soția lui Nosfe, după ultima apariție a artistului la Chefi la cuțite:„Pentru noi, mâncarea a fost încă un mod prin care…'

Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie

Se pare că cererea de apel a lui Fulgy a fost respinsă, acesta fiind condamnat definitiv la la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. Mai mult, acesta este nevoit să plătească cheltuielile de judecată, în valoare de 400 de lei.

„În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraş împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021.

În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Definitivă', se arată în minuta instanței de la Curtea de Apel București.

Fulgy a agresat și tâlhărit un jurnalist

În luna aprilie, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie. Sentința primită de tânărul artist a fost atacată cu apel.

„Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie – fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…)

Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale', a fost sentința primită de Fulgy și care a fost menținută de judecătorii de la Curtea de Apel.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton