Fratele Mădălinei Manole, strigăt de disperare, la 10 ani de la moartea solistei: "Vreau să dispară stigmatul ăsta de sinucigașă, care i s-a pus!"

.

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, susține de peste 10 ani că moartea surorii sale este o sinucidere suspectă și vrea să demonstreze că artista nu și-a luat singură viața.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marian Manole este convins că soțul Mădălinei, Mircea Petru, are legătură cu decesul ei și încearcă să demonstreze acest lucru. Își dorește să fie redeschis cazul și pentru că nu își permite cheltuieli de judecată, în urmă cu ceva timp a postat un anunț pe contul lui de socializare, solicitând sprijin material din partea fanilor pentru a aduna suma necesară.


Marian Manole (52 ani), fratele Mădălinei Manole, şi-a îngropat sora în urmă cu 10 ani şi jumătate, mama, Eugenia, în urmă cu trei ani şi jumătate, şi tatăl, Ion Manole, în urmă cu trei luni, la 78 de ani. Toate aceste suferinţe l-au pus la pământ.


‘Crezi că aş fi fericit dacă într-o bună zi justiţia îi va face dreptate Mădălinei şi îl va judeca? Crezi că m-aş bucura dacă ar înfunda puşcăria? Niciodată! Aş fi mai dezamăgit! Pe Mădălina n-o mai aduce nimeni înapoi! Nici pe părinţii mei! Şi nici fericirea familiei mele! Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară «stigmatul» ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus! În rest, Petru Mircea ar trebui să-şi ducă crucea în libertate, dar să-l apese greu! Să simtă şi el durerea! Şi să-şi crească copilul! Copilul Mădălinei!’, a mărturisit pentru Click! Marian Manole.


Reamintim că Mădălina Manole şi-a încheiat socotelile cu viaţa în iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere. Fratele ei mai susţine că a promis cuiva că o va lăsa pe Mădălina să se poată odihni în pace. ‘O să las răutatea şi ura deoparte! Las divinitatea să-şi facă treaba. Ca ea să se odihnească în pace!’, mai spune Marian Manole.  


Părinţii i-au murit în braţe şi Marian Manole nu poate uita asta. ‘E foarte greu să uit faţa părinţilor mei pe patul de moarte. Mi-au murit în braţe! Şi atunci îmi aduc aminte de toate relele. Un ticălos!’, susţine el, referindu-se evident la soţul Mădălinei pe care-l consideră vinovat de moartea acesteia.

Petru Mircea nu i-a dat nici un semn de viaţă, nici vreun mesaj de condoleanţe, nici după moartea mamei, nici după ce a murit tatăl său. ‘Crezi că l-a interesat? Cred că au chefuit! Au scăpat de un stres! Are o răutate şi o minte diabolică! Departe de el simţămintele astea’, se mai destăinuie fratele artistei. 


foto: Click!

Citește și:

O mai ții minte pe Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!'? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Drama neștiută a actriței Meryl Streep. Și-a pierdut primul iubit, răpus de o boală cruntă: „Aş fi făcut orice pentru el'

George Clooney, spitalizat de urgență, după ce a slăbit 13 kilograme. Ce diagnostic grav i-au pus medicii