Îl mai ții minte pe Frankfurt de la Vacanța Mare? Cum arată și cu ce se ocupă Iulian Ilinca la 48 de ani

.

Toată lumea îl știa drept Frankfurt de la Vacanța Mare, însă puțini dintre fanii celebrului show de comedie al anilor 90 știu că pe actor îl cheamă, în buletin, Iulian Ilinca. Dacă restul colegilor săi de trupă s-au reprofilat, Frankfurt a rămas cu actoria și momentan filmează pentru o producție în regia lui Robert Popa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Iulian Ilinca, Frankfurt de la Vacanța Mare, filmează în această perioadă la Geoagiu-Băi, pentru „Secretul lui Zorillo', în regia lui Robert Popa. Pe personajul sau îl cheamă Pesmetis și că este la fel de haios precum Frankfurt.


„Frankfurt este pe punctul de a ieși la pensie, apar alte personaje. Mă puteți vedea în piesa „O noapte furtunoasă', la teatrul Excelsior, dar sper să primesc și alte oferte.

Acum am terminat de filmat pentru „Secretul lui Zorillo' cu o echipă extraordinară, cu o mulțime de profesioniști, cu multe costume senzaționale și pot să spun că m-am simțit foarte bine. Sper să vedem cât mai repede filmul. După acest proiect sper să-mi iau o vacanță și aștept noi oferte', a spus declarat actorul pentru Click!


În „Secretul lui Zorillo' mai joacă Alexandru Pop, Alin Panc, Cosmin Seleși etc.

Citește și: Îl
mai ții minte pe Costel, din Vacanța Mare? Radu Pietreanu a suferit de o
boală gravă, dar s-a vindecat și a reluat colaborarea cu Mugur
Mihăescu:’Am zis să mai râdem, să ne mai jucăm un pic’

Citește și: Îl
mai ții minte pe Garcea din „Vacanța Mare’? Cum arată Mugur Mihăescu
acum și cu ce se ocupă:s-a reprofilat pe muzică și compune melodii
despre coronavirus

Citește și: Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani:„Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi/ EXCLUSIV


Frankfurt nu mai păstrează legătura cu foștii colegi de la Vacanța Mare

Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Felix Sava, Dan Ștefănescu, Florin Petrescu, Iulian Ilinca, Emil Rădinoiu sau Mirela Stoian sunt câțiva dintre actorii care ne amuzau și ne bucurau de fiecare dată când ne uitam la Vacanța Mare. S-au bucurat de un succes uriaș la acel moment, iar publicul nu i-a putut uita nici astăzi.


Anii au trecut, însă, și mulți actori s-au schimbat, unii fiind chiar greu de recunoscut. Este și cazul lui Iulian Ilinca, cel care l-a interpretat pe carismaticul Frankfurt. Tânărul rebel era iubit de public și devenise celebru cu replica ‘Te sparg, să moară mama!.


Iulian Ilinca nu a mai jucat din 2006 în serialul care l-a făcut cunoscut și așteaptă oferte pentru proiecte noi. Are o iubită, dar nu se gândește la căsătorie.

„Fiecare avem drumul nostru, este bine așa. Nu mai păstrez legătura cu foștii colegi din „Vacanța mare', ne mai facem urări de zilele de naștere. Atât. Sper să vă placă noul meu personaj, rolul este superb, e un personaj comic în situații comice, este foarte ofertant. Am ocazia de a juca alături de mulți oameni talentați', a povestit Iulian Ilinca.