Fotografii sexy cu Meghan Markle au fost folosite ca probe în cadrul unui proces!

.

Nici nu a intrat bine în familia regală britanică și trecutul ei este iar adus în prim-plan și mediatizat. Recent, fotografii sexy cu Meghan Markle au fost folosite ca probe în cadrul unui proces în care sunt implicați alți doi membri din familia regală – Kate Middleton și Prințul William!

În 2012, ducesa de Cambridge, Kate Middleton, şi Prințul William se aflau în Franța, în vacanță, la castelul dAutet din Luberon. Din păcate, ceea ce sperau ei că va fi o vacanță relaxantă și intimă s-a transformat într-un coșmar, în momentul în care paparazzii revistei Closer au fotografiat-o pe Kate topless, iar fotografiile au făcut înconjurul lumii. Deși acestea nu au fost preluate de presa britanică, a fost de ajuns că au făcut ocolul internetului… Pentru această umilință publică, Ducesa de Cambridge și Prințul William au dat publicația în judecată, cerând despăgubiri de 1,5 milioane de euro.


Acum, avocații publicației au făcut recurs și pretind că Ducesa  de Cambridge a primit prea mulți bani drept despăgubire – 92.000 de lire sterline, în timp ce alții primesc în jur de 100 de lire – și vin cu o explicație cel puțin halucinantă: niște fotografii sexy făcute de Meghan Markle pentru Mens Health, din care reiese, spun ei, că membrilor familiei regale le place să pozeze așa și că se comportă ca niște celebrități, motiv pentru care presa îi tratează ca atare!


Aceștia uită însă că, la vremea respectivă, Meghan era actriță, nu făcea parte din familia regală și, mai mult, a fost fotografiată cu consimțământul ei și în urma unui contract, nu din boscheți, fără să aibă habar! În plus acele fotografii sexy cu Meghan Markle nu au nicio legătură cu lezarea intimității unei persoane. Cât despre Ducesa de Cambridge, în intimitatea locuinței proprii, fiecare are dreptul să stea cum vrea, asta nu înseamnă că a pozat sau că a fost vreo clipă conștientă că este fotografiată.


Din păcate, a început un nou proces umilitor pentru familia regală britanică, la Curtea de Apel din Versailles, cu un apel ce a fost programat să înceapă în cursul acestei zile. Încă un motiv pentru Prințul William să își amintească din nou de tragedia petrecută cu mama lui, Prințesa Diana, care și-a pierdut viața fugind de paparazzi…

Foto: Hepta, Mens Health

Iată o galerie foto și un film cu dovezile „incriminatoare’!