Fotografia zilei: Sore, cea mai bună prietenă!

 Ion Bianca
.

Sore pregătește astăzi o surpriză pentru fanii ei! Noul ei single „Ce mai vrei' va fi lansat în această seară. Cântăreața deja a pus pe jar toți urmăritorii mai ales că de la începutul zilei le-a dezvăluit acestora pe rețelele de socializare o parte din videoclip. 

 

 

 

Iar  asta nu este singura veste. Piesa va fi o colaborare frumoasă alături de una din prietenele ei, Feli. Cu siguranță cu două voci bune piesa ne va încânta auzul, iar fetele sunt extrem de nerăbdătoare să ne arate ce au lucrat în studio. 

Dincolo de colaborarea profesională, Feli și Sore se înțeleg extrem de bine. Fotografia zilei vine din partea celor două artiste care se pare că petrec timpul împreună pentru a face lucruri frumoase, până la urmă unde-s doi puterea crește!

 

 

 

 

 

 

 

 

„Unde-s doua, puterea creste! Avem emotii pentru disearaaaa! #girlpower #cemaivrei #delasore #delafeli' a scris Sore în descrierea fotografiei. Abia așteptăm să vedem ce surprize au pregătit.

 

Bianca Ion

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton