Fotbalistul Andrei Ivan se căsătorește cu gimnasta Anda Butuc. Vor deveni părinți în scurt timp

 Dumitrache Laura
.

Andrei Ivan trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui. Fotbalist de la Universitatea Craiova se căsătorește cu fosta gimnastă Anda Butuc. Ce doi sunt împreunp de aproape un an, iar tânăra este însărcinată. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, susține că relația pe care fotbalistul o are cu Anda este una dintre motivele formei sale bune din teren.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Atacantul Universității Craiova, a cerut-o în căsătorie pe Anda Butuc, în vârstă de 21 de ani, în luna mai. Vestea a fost dată chiar de iubita fostbalistului, pe contul ei de Instagram. Andrei Ivan și Anda Butuc și-au oficializat relația în luna octombrie, anul trecut. Înainte de a începe o relație cu fosta gimnastă, Ivan s-a despărțit de Kate, un model din Rusia.

Anda ButucAnda Butuc

Andrei Ivan a făcut schimbări radicale în viața sa personală, anul trecut. Fotbalistul a renunțat la relația cu un model din Rusia, iar de aproape un an formează un cuplu cu Anda Butuc, fostă gimnastă.

Citește și: Andrei Ivan și-a cerut iubita în căsătorie.Prima imagine cu inelul de logodnă

Citește și: Dan Negru și Florin Piersic pun la cale un nou proiect:”Pregătim ceva wow. Un moment memorabil”

Citește și: Pe ce își cheltuie Speak banii. A suferit o traumă în copilărie:„E o boală, pot să zic'

Citește și: Unde pleacă Raluca Bădulescu, după divorțul de Florin Stamin:”Merg în cluburi să dansez, dar mai mult la plajă, sincer”

Fotbalistul Andrei Ivan se căsătorește cu gimnasta Anda Butuc

Andrei Ivan, 25 de ani, atacantul Universității Craiova, se însoară cu Anda Butuc, fosta gimnastă. Cei doi sunt împreună de aproape un an, iar în curând își vor uni destinele. Sorin Cârțu, președintele formației din Bănie, a vorbit despre relația celor doi.Acesta a mărturisit că parcursul bun al fotbalistului i se datorează Andei. De asemenea, oficialul grupării patrone de Mihai Rotaru a dezvăluit că cei doi îndrăgostiți își vor uni destinele duminica viitoare.Cu toate astea, Andrei și Anda nu vor avea parte de o lună de miere, deoarece începe sezonul din Liga 1-Super Liga.

„Andrei are o evoluții constant bună în ultimul timp. Eu am pus-o pe echilibrul lui din viața personală, și-a găsit o prietenă care l-a echilibrat. Are nunta duminica viitoare. Trebuie să fie într-un maxim, să atingă alte culmi pentru că deja atinge și el maturitatea', a declarat Sorin Cârțu la PRO ARENA.

Anda Butuc îl va face tătic pe Andrei Ivan

Andrei Ivan și Anda Butuc formează un cuplu minunat, iar în toamna acestui an, fosta gimnastă va aduce pe lume primul lor copil, potrivit ProSport. Fotbalistul i-a dat inelul de logodnă iubitei lui în luna mai, iar peste câteva zile se vor căsători. Se pare că relația celor doi a început înainte de sărbătorile de iarnă. Anda Butuc a făcut parte din lotul de junioare al României la Europenele de gimnastică de la Sofia, din 2014.

Andrei Ivan a avut o relație cu modelul Kate

Andrei Ivan a decis să se despartă de modelul Kate, pe care a cunoscut-o în Rusia. Fostbalistul român a decis să pună capăt relației cu Kate, cea care i-a fost alături în perioada în care juca la Kradnodar. Andrei Ivan a cunoscut-o pe Anda Butuc, o fostă gimnastă care a fost legitimată la Dinamo. Peste câteva zile, cei doi vor avea parte de un moment special. Anda și Andrei își vor uni destinele, la aproape un an de relație.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton