Fostul sot confirma: J.Lo e insarcinata!

 Revista VIVA
.

Chris Judd, fostul sot al divei latino confirma zvonurile potrivit carora aceasta asteapta un copil cu Marc Anthony. El le-a declarat reporterilor revistei People ca „Jennifer si-a dorit dintotdeauna sa fie mama si acum dorinta i s-a indeplinit. Ma bucur din tot sufletul pentru ea si abia astept sa vad bebelusul!'

Jennifer si Chris, la acea vreme dansatori in trupa ei, s-au casatorit in 2001. Cei doi au divortat in mai putin de un an, dar, aparent, au pastrat o relatie amiabila.

|n 2004, dupa indelung mediatizata relatie cu Ben Afflek, Lopez ne-a lasat cu gura cascata cand i-a spus „Da!' lui Marc Anthony. De atunci, ea a marturisit in nenumarate randuri ca isi doreste foarte mult un copil.

Zvonurile potrivit carora ar fi insarcinata au aparut in urma cu o luna, dupa publicarea unor fotografii care o infatisau pe cantareata, celebra pentru silueta ei in forma de clepsidra, cu o burtica destul de pronuntata.

J. Lo a refuzat sa comenteze, iar Marc Anthony a incercat sa inabuse zvonurile cu un comunicat oficial in care declara ca sotia lui nu este insarcinata.

Pe de alta parte, Chris Judd nu este singurul care confirma contrariul; la inceputul acestei luni, fosta sotie a lui Anthony, Dayanara Torres, cu care acesta are deja doi copii, a declarat presei ca a aflat deja despre bebelus si ca, stiindu-i cat de mult isi doreau sa devina parinti, vor fi foarte fericiti.

Text: Catalina Sevastre, Foto: www.famousbabes.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton