Fostul soț al Elenei Ionescu și-a refăcut viața, la nici o lună de la divorț, alături de o blondă! Cum a reacționat artista

.

După doar un an și jumătate de căsnicie, Elena, fosta solistă a trupei Mandinga, proaspătă mămică, a șocat pe toată lumea cu anunțul divorțului de soțul său. Iată că, la nici o lună de la despărțire, Dragoș și-a făcut o nouă iubită!

Nici nu s-au stins bine ecourile veștii despre neașteptatul divorț dintre Elena Ionescu și soțul ei, că acesta s-a și afișat cu noua sa cucerire, o tânără blondă, conform www.spynews.ro. Paparazzii l-au surprins pe Dragoș alături de noua femeie din viața lui plimbându-se pe stradă și chiar sărutându-se pătimaș, dovadă că între ei nu este doar o relație de prietenie, așa cum ar fi putut crede cei care i-au observat împreună la o prăjitură…


În plus, gesturile tandre și chiar îndrăznețe dintre cei doi nu mai lasă loc niciunei îndoieli – fostul soț al Elenei Ionescu și-a refăcut viața! Cam repede, am spune noi, dat fiind că s-a despărțit de nici o lună, iar cu soția lui a avut o relație de doar un an și jumătate…

Elena Ionescu, primele declarații despre divorț!

Elena Ionescu a rămas însărcinată după doar 6 luni de relație cu Dragoș, iar după 7 luni, cei doi s-au căsătorit. Din păcate, povestea lor de dragoste a durat doar un an și jumătate, artista anunțând decizia de a divorța recent.


„Da, am divorţat! Luna trecută am decis împreună cu Dragoş, de comun acord, să ne despărţim. Am vrut să ţinem totul secret pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie să găsim puterea să mergem mai departe!

Ne-am aşteptat să se întâmple asta? Nu.. dar nu suntem nici primii, nici ultimii care se despart. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit şi în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvănel.

Uneori, Dumnezeu face lucrurile să se întâmple într-un anumit moment, nimic nu a fost planificat şi am iubit fiecare clipă. Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar 7 luni de când ne cunoşteam. Poate puţin cam repede, cred că oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaşte.


Aş face lucrurile diferit? Niciodată! Am primit cel mai frumos dar pe care îl poate primi o femeie în viaţa asta şi anume darul de a fi mamă!', a scris artista pe contul ei de Facebook.

Reacția Elenei Ionescu la aflarea veștii că fostul soț are deja o iubită


Invitată la Antena Stars, Elena Ionescu a fost întrebată ce părere are despre faptul că soțul ei și-a refăcut viața atât de repede.

„Am divorţat acum două zile la notar, de comun acord. Oarecum, ţinem legătura poentru cel mic. (…) Am văzut imaginile, el alege ce este mai bine pentru el. Să fie sănătos. Pentru mine este importantă cariera şi fiecare trece cum poate peste un divorţ. Nu am mai vorbit de acum două zile, de la divorţ. O să fiu responsabilă de copil, iar atâta timp cât este cu mine, nu o să îi lipsească nimic. Cei care mă ajută sunt familia şi prietenii care au rămas după această perioadă, să mă susţină. Totul, probabil, o să reintre în normal’, a declarat Elena Ionescu pentru Antena Stars.


Foto: Instagram