Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, devastat după moartea designerului: „Sufletul meu este bucăţi, bucăţi, bucăţi..."

 Oana Pantazi
.

Marius Lăzărescu, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, care a trăit alături de designer o poveste tumultuoasă de iubire, traversează momente foarte dificile și a recunoscut că are nevoie de ajutor specializat.

În a doua zi de Paște, creatorul de modă Răzvan Ciobanu a pierit într-un dramatic accident rutier, care a șocat o țară întreagă. Peste două zile, designerul a fost condus pe ultimul drum, din păcate de prea puțini dintre cei care i se declarau prieteni… În pofida faptului că au avut o relație extrem de tumultuoasă, condimentată cu scandaluri și chiar bătăi de notorietate, printre primii sosiți pentru slujba de înmormântare a fost Marius Lăzărescu, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu. Acesta, vizibil afectat și ținându-se cu greu pe picioare, a intrat clătinându-se în biserică. Deși a trecut aproape o săptămână de la durerosul eveniment, Marius încă nu-și poate reveni și recunoaște că va trebui să meargă la psiholog pentru a depăși momentul.

„Când sentimentele te lovesc, nu ai cum să le controlezi

Razvan-Ciobanu-a-muritRazvan-Ciobanu-a-murit

Chiar dacă el și Răzvan erau despărțiți în momentul în care s-a produs tragedia, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu încă se află în stare de șoc și, după înmormântare a continuat să meargă la mormântul designerului în fiecare zi:

„Vreau să merg la un psiholog, nu am cum să depăşesc aceste momente fără îndrumarea unui specialist. Şi după despărţirea de Răzvan am avut nevoie de consiliere psihologică. Eu sunt un bărbat destul de puternic, dar când sentimentele te lovesc, nu ai cum să le controlezi', a declarat, în exclusivitate, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu pentru click.ro.

„Nu mi-am revenit din starea de şoc, dar îmi voi reveni. Important este că tot eu sunt ăla de acum cinci ani şi de acum. Am fost la mormânt la el, merg în fiecare zi, este ceva firesc să fac asta. Nu mă aşteptam să se întâmple tragedia asta. În momentul de faţă mă trec tot felul de sentimente, sunt om! Este cumplit totul, acum sufletul meu este bucăţi, bucăţi, bucăţi, dar, cu timpul, mă voi reface', a mai spus Marius Lăzărescu.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton