Fostul iubit al Danielei Crudu, Suhaib Meshah, a fost dat dispărut. Vedeta, apel disperat pe Internet: ”Familia lui vă roagă să...”

 Calin Maria Bianca
.

Fostul iubit al Danielei Crudu, Suhaib Meshah, a fost dat dispărut. Vedeta, apel disperat pe Internet. Fosta asistentă TV radiază de fericire fiindcă în curând urmează să devină mamă pentru prima dată. Din fericire, sarcina decurge bine și totul merge la superlativ pentru ea, însă nu și pentru fostul ei iubit. Suhaib Meshah, bărbatul pe care l-a cunoscut în urmă cu mai mult timp în cadrul unei emisiuni matrimoniale, a fost dat dispărut. Este de negăsit din luna noimebrie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Daniela Crudu așteaptă cu nerăbdare să aducă pe lume primul ei copil și să devină mamă pentru prima dată. Trăiește o frumoasă poveste alături de tatăl copilului și este mai pregătită ca oricând pentru rolul de mamă. Totuși, o veste proastă i-a spulberat liniștea și fericirea pentru câteva momente. Este vorba despre dispariția fostului ei iubit, Suhaib Meshah.

fostul-iubit-al-danielei-crudu-a-disparut-fara-urma-de-cateva-luni-2fostul-iubit-al-danielei-crudu-a-disparut-fara-urma-de-cateva-luni-2

Începând din luna noiembrie, familia și apropiații îl caută cu disperare. Recent, fosta asistentă TV nu a putut rămâne imună la aflarea aceste vești despre el, astfel că a tras și ea un semnal de alarmă în mediul online. Deși nu-i mai leagă nimic, Daniela Crudu nu a putut să nu ofere o mână de ajutor familiei. Ce-i drept se bucură de o mare comunitate în mediul online, iar mesajul poate fi împărtășit mult mai repede decât o poate face familia sa sau apropiații.

Citește și: Când și cum va naște Daniela Crudu. Vedeta va avea o fetiță: „Este sută la sută…”

Citește și: Daniela Crudu, cele mai noi imagini cu burtica de gravidă. Cum arată vedeta, însărcinată în șase luni

Citește și: Adela Popescu a organizat o petrecere surpriză de ziua lui Radu Vâlcan. Cum a reacționat prezentatorul TV: 'Nu mi-am dorit…'

Citește și: Bogdan Ioan, fost câștigător la Vocea României, s-a căsătorit și a devenit tată: „A iubi nu înseamnă gesturi romantice”

Fostul iubit al Danielei Crudu, Suhaib Meshah, a fost dat dispărut

Daniela Crudu a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu fostul iubit pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii în care și-a căutat sufletul pereche. Aceasta a spus clar că este dispărut de mai bine de trei luni, mai concret fin luna Noiembrie, și că orice informație poate fi de folos. Vedeta își face griji, iar acest lucru este normal, ținând cont că se cunosc și au fost împreună o perioadă de timp.

„Dispărut din luna noiembrie!!! Cunoscut sub numele de Suhaib Meshah. Familia lui vă roagă, orice informație despre el poate ajuta', a scris Daniela Crudu pe Instagram

Tatăl lui Suhaib Meshah: 'El și fata mea au fost amenințați'

Ei bine, referitor la viața lui Suhaib Meshah au apărut mai multe ipoteze după dispariția sa, însă nu numai. Din declarațiile apropiaților, fostul iubit al Danielei Crudu ar fi fost implicat într-un dosar pentru trafic de persoane pentru că ar fi bătut o fată. Mai mult decât atât, tatăl lui a făcut o serie de mărturisiri neașteptate, care denotă că fiul său are mult mai multe probleme, însă nu doar el, ci și fiica sa.

„Am fost la el la Brașov. După asta, a intrat la el la sala unul care voia să îl omoare. Este implicat în același dosar că el. La Brașov i-au făcut dosar pentru trafic de persoane pentru că a bătut o față. I-a dat o palmă în Spania.

El și fata mea au fost amenințați. Peste 20 de persoane au intrat peste el în casă și au amenințat cu moartea. Au făcut cerere la poliție. Acum nu știm nimic. Am făcut cerere la poliție. Am fost la DIICOT, la DNA, la Ambasada am vorbit. Ultima oară am vorbit când am fost la el la Brașov ', a declarat într-o emisiune TV, Naser, tatăl lui Suhaib Meshah.

Daniela Crudu, totul despre sarcină și naștere

Daniela Crudu se află în cel de al doile trimestru de sarcină, fiind gravidă în aproximtiv 6 luni. Vedeta poartă în pântece o fetiță, pe care o va chema Daiana. Fosta asistentă TV și-a dorit enorm să aibă un copil, mai ales o fetiță, iar acum este nerăbdătoare să își strângă minunea la piept. Din calculele ei, va naște în luna mai, însă totul este la superlativ fiindcă potrivit declarațiilor ei, doar primele luni au fost mai dificile.

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac.Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea. Vreau să nasc natural. Deocamdată mă gândesc la copilaș, nu la nuntă.', declara Daniela în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton