Fosta soție a lui Marian Drăgulescu este însărcinată! Larisa va deveni mamă pentru a treia oară

.

Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, va deveni mamă pentru a treia oară și le-a împărtășit minunata veste fanilor ei de pe contul de socializare.

Larisa Drăgulescu și-a anunțat prietenii de pe Facebook că este însărcinată prin intermediul unui mesaj înduioșător, însoțit de o poză simpatică și sugestivă:


 „#Mămică pentru a treia oară. #De3• #Mama #BabyOnBoard #BigFamiLy. Eu mi-aș dori încă o fetiță, iar iubitul meu, un băiat. Deci să fie gemeni. Glumesc. Sănătos să fie, asta e cel mai important’, le-a mai spus Larisa fanilor săi din mediul online.

Larisa mai are doi copii din mariajul cu Marian Drăgulescu – o fiică, Beatrice, în vârstă de 15 ani, și un fiu, Richard, de 13 ani. Cei doi au divorţat în 2008, după ce, timp de cinci ani, au ţinut-o din scandal în scandal. În momentul de faţă, Marian şi Larisa se înţeleg foarte bine şi sunt văzuţi foarte des în formulă completă, la ieşiri în oraş cu cei doi copiii sau în vacanţe.


 

Fiica cea mare a Larisei și a lui Marian Drăgulescu, probleme grave

Încă de la naștere, fetița lui Marian Drăgulescu a fost diagnosticată cu hipoacuzie bilaterală profundă şi a trecut prin patru operaţii extrem de complicate pentru a putea auzi. Beatrice Drăgulescu a suferit două operații pentru implanturi (n.r. implant cohlear pentru restabilirea auzului) – una în 2017, în Bucureşti şi una în Austria, când fetiţa avea doar patru ani, dar și două operaţii pentru înlăturarea colesteatomului, o tumoră de la nivelul urechii.


Beatrice a trecut cu bine peste toate problemele de sănătate, se simte bine acum şi, cel mai important, poate auzi. Fiica lui Marian Drăgulescu are 15 ani acum şi este o domnişoară superbă, care seamănă foarte bine cu tatăl ei. Beatrice este activă pe site-urile de socializare şi postează foarte des fotografii din vacanţe sau cu prietenii ei.