Cumnata Monicăi Anghel, fostă balerină la ”Surprize, Surprize”, a făcut dezvăluiri despre întâlnirea cu J.R. Ewing din Dallas: "Se uita admirativ"

.

Raluca Petrică, actuala cumnată a Monicăi Anghel, a fost dansatoare la „Surprize, surprize” și a făcut o serie de dezvăluiri din culisele emisiunii prezentate de Andreea Marin. Raluca își amintește emoțiile pe care le-a avit la întâlnirea cu actorul Larry Hagman, celebrul J.R. Ewing din Dallas.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prezența lui J.R. pe platourile popularei emisiuni, într-o ediție de pomină din 1999, a fost de neuitat pentru dansatoarea Raluca Petrică, una dintre dansatoarele din trupa de balet a emisiunii „Surprize, surprize'.


‘Surprize-Surprize’ a fost o experiență extraordinară, am atâtea amintiri minunate, emoții constructive, multă bucurie în suflet, deoarece făceam ceea ce îmi plăcea! Incidente cred că erau la fiecare ediție, însă marea echipă ‘Surprize-Surprize’ era  formată din oameni foarte bine pregătiți, care mascau totul în diferite feluri, astfel încât multe cunoștințe mă întrebau după aceea dacă așa trebuia să se întâmple sau nu’, a povestit Raluca într-un interviu pentru impact.ro.


‘J.R. se uita admirativ la fetele din trupa de balet

Raluca Petrică păstrează cu sfințenie cele două fotografii, în care apare alături de actorul Larry Hagman, care a fost invitat în 1999, într-o ediție cu ștaif a emisiunii ‘Surprize, Surprize’, de la TVR 1:


‘Păstrez toate fotografiile cu drag, din acea zi! Serialul ‘Dallas’ era foarte urmărit în acea perioadă, nu aveam multitudinea de variante de acum. A fost onorant să îl văd în realitate pe J.R. Toată lumea roia în jurul lui, nu mai știu dacă avea sau nu bodyguarzi. Îmi amintesc că emana aceeași putere ca în serial, doar că în realitate era plăcut, un om bun. Respectuos. Se uita admirativ la fetele din trupa de balet, dar nimic mai mult decât atât! Era extrem de sociabil, amabil cu toată lumea. Participarea la ‘Surprize’ era pentru întreaga echipă o mare bucurie și o onoare’, a povestit Raluca despre întâlnirea cu actorul care s-a stins din viață la 81 de ani, în 2012.


‘Surprize-Surprize’ devenise a doua mea familie

‘Mă bucuram când interacționam atât cu vedetele naționale, cât și cu cele internaționale! Și ediția în care a fost invitată Bonnie Tyler a fost mai specială pentru mine, deoarece pe melodiile ei am făcut eu coregrafiile. ‘Surprize-Surprize’ devenise a doua mea familie, așteptam cu nerăbdare fiecare zi de repetiție, fiecare zi de filmare și, culmea, câștigam și foarte bine. A fost o rampă de lansare pentru mulți dintre cei care am fost în echipă. Și mă consider norocoasă că am avut ocazia să fac parte din acest show tv’, a mai spus dansatoarea Raluca.


Citește și:

Cristina Cioran are un nou iubit. Cine este bărbatul: „Locuim împreună de când ne-am cunoscut’

Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu: „Am dus-o dincolo de nori'

Anca Serea spune adevărul despre situația financiară a familiei: „Atât de prost ne merge…’

Ce mai face acum Raluca, dansatoarea de la Surprize-Surprize

După ce s-a pus punct filmărilor pentru Surprize-Surprize, Raluca Petrică a rămas tot în zona dansului și mulți ani a predat cursuri de zumba și dansuri pentru copii.


De mai mulți ani, Raluca Petrică formează un cuplu cu Alexandru Anghel, fratele Monicăi Anghel. Cu Alexandru, Raluca Petrică are doi copii. Povestea de dragoste dintre fosta balerină și fratele Monicăi Anghel a început încă de pe vremea când Raluca era însărcinată cu Roa și se despărțise de Gabi Balint.

„Copiii sunt oglinda părinților, astfel că și fetele noastre adoră să danseze, să facă sport. Sunt foarte active, talentate și le susținem să facă sporturile preferate, cât ne permite situația actuală. În general, ele preferă gimnastica, înotul și scrima', spune Raluca.

Foto: impact.ro, tacataca.prosport.ro